A Workplace elfogadható használatra vonatkozó szabályzata


Üdvözöl a Workplace from Meta!
Ez a szolgáltatás más, mint a Facebook fogyasztói verziója, és szervezeteknek szánjuk. Ez azt jelenti, hogy ha a szolgáltatásunkat a munkahelyeden vagy a munkáltatód vagy más szervezet (a továbbiakban: „Szervezeted”) által kiadott készüléken vagy fiókkal használod, az adott Szervezet valószínűleg saját szabályokkal rendelkezik a Workplace használatára vonatkozóan, és a szolgáltatást ezeknek a szabályoknak megfelelően kell használnod. Ha bármilyen kérdésed van a szabályokkal kapcsolatban, fordulj a Szervezetedhez. A Workplace adatvédelmi gyakorlatairól a Workplace adatvédelmi szabályzata ad tájékoztatást. A Workplace API-khoz való hozzáférést a Workplace platformhasználati szabályzata szabályozza.

A Workplace felelős használata
A Szervezeted szabályai mellett az alábbi szabályok megfogalmazásával igyekszünk megkönnyíteni szolgáltatásaink felelős használatát.
A Workplace használata során:
  • Tilos elrejtened a személyazonosságodat, bárki más személyazonosságával visszaélned, illetve bármely személlyel vagy szervezettel való kapcsolatodat hamis színben feltüntetned.
  • Tilos olyan tevékenységben részt venned, amely gyermekek kizsákmányolására, bántalmazására vagy fenyegetésére irányul.
  • Tilos olyan tartalmat létrehoznod vagy megjelenítened, amely törvénybe ütköző, diszkriminatív, bántó, tisztességtelen, félrevezető, becsületsértő, illetve amely erőszakra, törvénysértésre, öncsonkításra, evészavarra vagy kábítószerek használatára buzdít.
  • Tilos a törvényeket, illetve a Meta vagy bármely más külső fél jogait megsértened.
  • Tilos a Workplace normál működését vagy bárki más általi használatát akadályoznod.
  • Tilos a Workplace szolgáltatást vagy a kapcsolódó tartalmakat és információkat a Meta által nem engedélyezett módon elérned (például automatikus tartalomgyűjtő eszközökkel), megkerülnöd a hozzáférés ellenőrzését, illetve egyéb módon megkísérelned illetéktelen hozzáférést szerezni a Workplace szolgáltatáshoz vagy a kapcsolódó rendszerekhez, jelszavakhoz vagy fiókokhoz.
  • Tilos az adminisztrátori hozzáférési kódok megosztása külső féllel, vagy hasonló alkalmazás-hozzáférési engedélyek biztosítása külső félnek a Meta kifejezett jóváhagyása nélkül. Ha úgy döntesz, hogy hozzáférési kódok vagy alkalmazás-hozzáférési engedélyek által adminisztrátori hozzáférést adsz egy jóváhagyott külső félnek, csak olyan mértékű hozzáférést adhatsz a külső félnek az adataidhoz vagy a tartalmaidhoz, ami a Meta által jóváhagyott célhoz szükséges, és megfelel az utasításaidnak. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az ilyen, külső fél általi hozzáférést bármikor korlátozzuk (például a hozzáférési kód alaphelyzetbe állításával vagy az alkalmazásengedély törlésével), ha úgy véljük, hogy az ilyen hozzáféréssel visszaéltek vagy vissza fognak élni.
  • Tilos vírusokat, kártevőket vagy más kártékony kódot feltöltened, illetve bármi olyat tenned, ami károsíthatná, megbéníthatná, túlterhelhetné vagy gyengíthetné a Workplace szolgáltatást vagy a kapcsolódó rendszereket (például szolgáltatásmegtagadással járó támadás vagy az oldalak megjelenítésébe vagy a Workplace egyéb működésébe való beavatkozás).
A Workplace nem 13 évnél fiatalabb gyermekeknek szól, így ha 13 éves életkor alatt vagy, nem vagy jogosult a szolgáltatás elérésére és használatára.

A mi felelősségeink és a te visszajelzéseid
A Meta automatikus technológiákat alkalmazhat a gyermekpornográfia és más jogellenes vagy rosszindulatú tartalmak, illetve bármely olyan tartalom azonosítására, amely észszerű megítélésünk szerint sértheti a Workplace szolgáltatásait, a felhasználókat vagy külső feleket.
Bármely adatodat vagy tartalmadat (kötelezettség nélkül) eltávolíthatjuk, vagy korlátozhatjuk az elérhetőségét, amennyiben úgy véljük, hogy sérti az elfogadható használatra vonatkozó jelen szabályzatot, a Szervezeted Workplace-ügyfélszerződését, illetve a vonatkozó jogszabályokat és előírásokat. A Meta téged vagy a Szervezetedet a törvény által tiltott esetek kivételével észszerű módon értesít az ilyen lépésekről.
A Workplace szolgáltatással kapcsolatos minden visszajelzést örömmel fogadunk, fontos tudni azonban, hogy az észrevételeidet és a javaslataidat bármilyen kötelezettség vagy térítés nélkül felhasználhatjuk.

Legutóbbi módosítás: 2022. január 10.