Hogyan tudom kezelni a bejelentett tartalmakat a Workplace-ben?

Ha tartalomra vonatkozó jelentés érkezik az adminisztrátori csapathoz, erről értesítést kapsz asztali számítógépen, illetve push értesítést mobileszközön. A bejegyzések, hozzászólások és chatek jelentése lehetséges.
Jelentett tartalom kezelése asztali számítógépen:
  1. Kattints az Adminisztrációs felület elemre, majd válaszd a Jelentett tartalom lehetőséget.
  2. Kattints az Ellenőrzés elemre az ellenőrizni kívánt, jelentett tartalom alatt.
    Ha több kontextusra van szükség a jelentésről, az Üzenet küldése pontra kattintva közvetlenül küldhetsz üzenetet a tartalom bejelentőjének. A jelentett bejegyzést ezután elküldjük mellékletben chaten.
  3. Miután ellenőrizted a tartalmat, az alábbiak közül választhatsz:
    • Engedélyezés – ezzel engedélyezed, hogy a tartalom a Workplace szolgáltatásban maradjon további szükséges lépések nélkül.
    • Elrejtés – ezzel elrejted a bejegyzést a közösség minden tagja elől a szerző és az adminisztrátorok kivételével. Amíg a tartalom rejtve van, sem a felhasználók, sem a tartalom szerzője nem fogja tudni, hogy a tartalmat jelentették. Ha döntés született a tartalomról, visszaállíthatod, így a közösség számára újra látható lesz.
    • Törlés – ezzel véglegesen törlöd a tartalmat. Ha az érintett tartalom chatben van, nem tudod törölni.
Jelentett tartalom kezelése a mobilalkalmazásokban:
  1. Koppints a ikonra, majd válaszd az Adminisztrációs felület lehetőséget, és keresd meg a Jelentett tartalom területet.
  2. Koppints arra a jelentett tartalomra, amelyiket ellenőrizni szeretnéd.
  3. Miután ellenőrizted a tartalmat, az alábbiak közül választhatsz:
    • Engedélyezés – ezzel engedélyezed, hogy a tartalom a Workplace szolgáltatásban maradjon további szükséges lépések nélkül.
    • Elrejtés – ezzel elrejted a bejegyzést a közösség minden tagja elől a szerző és az adminisztrátorok kivételével. Amíg a tartalom rejtve van, sem a felhasználók, sem a tartalom szerzője nem fogja tudni, hogy a tartalmat jelentették. Ha döntés született a tartalomról, visszaállíthatod, így a közösség számára újra látható lesz.
    • Törlés – ezzel véglegesen törlöd a tartalmat. Ha az érintett tartalom chatben van, nem tudod törölni.
Hasznosnak találtad ezt az információt?