Fiókbeállítások

A fiókbeállításokban módosíthatod a biztonsági, az értesítési, a hírfolyamra vonatkozó, a nyelvi és a megjelenítési beállítási lehetőségeket. Problémád van a bejelentkezéssel? Támogatást kérhetsz a bejelentkezési problémákkal kapcsolatban.

A beállítások megkereséséhez kattints a hírfolyamban balra lent a profilképedre, majd a Beállítások pontra.
Itt elérheted a következő beállításokat:
  • Általános
  • Biztonság és bejelentkezés
  • Adatvédelem
  • Idővonal és megjelölés
  • Nyelv és régió
  • Értesítések
  • Videó
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha törlöd a fiókodat, a munkatársaid nem láthatják azt a Workplace rendszerében. Akár 90 napig is eltarthat, mire az összes általad közzétett dolgot töröljük (fényképeket, bejegyzéseket, illetve a mentési rendszerekben tárolt adatokat). Az adatok a törlés ideje alatt nem érhetők el a Workplace többi felhasználója számára.
Workplace Advanced
Ha a Workplace Advanced szolgáltatást használod, és törölni szeretnéd a fiókodat, beszélj a vállalatod adminisztrátorával.
A Workplace Advanced szolgáltatásban bizonyos tevékenységeiddel kapcsolatos adataidat nem a fiókodban tároljuk. A munkatársaidnak például a fiókod törlése után is maradhatnak tőled származó üzenetei. Ezeket az adatokat a fiók törlését követően is megőrizzük.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha a személyes e-mail-címedet vagy telefonszámot használsz a bejelentkezéshez, eltávolíthatod magadat a Workplace-ről.
Hogyan tudok kilépni?
Így tudsz kilépni egy Workplace-példányból, amelynek már nem szeretnél a része lenni:
  • Kattints a profilképedre a bal alsó sarokban a Workplace bármelyik oldalán.
  • Kattints a Beállítások pontra.
  • Kattints a Kilépés [a Workplace-példányodból] gombra a beállításaid általános területén.
Megjelenik néhány tudnivaló arról, mi történik a fiókoddal, ha kilépsz. Emellett arra is lehetőséget kapsz, hogy átnézd a tevékenységnaplódat, valamint jelentheted is a Workplace szolgáltatást, amelyből kilépsz.
Ha megerősítetted, hogy készen állsz a kilépésre:
  • Kattints a Folytatás gombra.
  • Kattints a Kilépés [a Workplace-példányodból] lehetőségre.
Megjelenik egy üzenet, amely megerősíti, hogy el lettél távolítva az érintett Workplace szolgáltatásból.
Mi történik, ha kilépek?
Ha kilépsz egy Workplace szolgáltatásból:
  • Mindegyik készülékedről ki leszel jelentkeztetve.
  • A profilod inaktiváltként jelenik meg. Akár 24 órára is szükség lehet, hogy ez érvénybe lépjen.
  • A Workplace-adminisztrátorok értesítést kapnak arról, hogy kiléptél.
  • A Workplace-munkatársaid ezután nem fognak tudni kapcsolatba lépni veled bejegyzéseken vagy chaten keresztül.
  • Nem kapsz e-maileket vagy értesítéseket ettől a Workplace szolgáltatástól.
  • Az általad létrehozott tartalmak elérhetők maradnak, hacsak nem törlöd őket, mielőtt kilépsz a Workplace-példányból.
Megjegyzés: az adminisztrátorok és a megfelelő jogosultságokkal rendelkező felhasználók újra felvehetnek a Workplace szolgáltatásba, amelyből kiléptél.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Essential és a Workplace Advanced felhasználóira vonatkozik.
A közösség átvételekor a Workplace-fiókod nem változik.
Ha a Workplace szolgáltatásra vállalati adminisztrátor nélkül regisztráltál, a vállalat adminisztrátora kérheti a közösség átadását. A vállalat adminisztrátora figyelemmel kísérheti a csoportokat, tagokat hívhat meg és kezelheti őket, valamint frissítheti a közösségre vonatkozó információkat.
Megjegyzés: A közösség átvétele után a vállalat adminisztrátora a közösségben küldött összes bejegyzéshez és üzenethez hozzáfér, még a közösség átvétele előttiekhez is.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a funkció még bevezetés alatt áll, így lehet, hogy még nem érhető el a Workplace-közösségedben.
A Workplace-ben a sötét móddal a háttér fehér helyett fekete lesz. A készülék kevesebb fényt fog kibocsátani, ami sötétben előnyösebb lehet, és kevésbé fárasztja a szemet.
Sötét mód számítógépen
Így tudod használni a sötét módot számítógépen:
  1. Kattints a profilképedre a Workplace bal alsó sarkában.
  2. Kattints a Megjelenítési beállítások lehetőségre.
  3. Kapcsold be vagy ki a sötét módot.
Sötét mód iOS-en
A Workplace a mobiltelefonod sötét módra vonatkozó beállítását fogja használni. Ha a készüléked sötét módra van állítva, a Workplace Chat iOS alkalmazás is automatikusan sötét módot használ. Előfordulhat, hogy a sötét mód iOS-en nem érhető el, amíg tart a Workplace Chat frissítése (friss információt és a legutóbbi frissítéseket itt találod).
Hasznosnak találtad ezt az információt?