Csatlakozás a Workplace szolgáltatáshoz

Működj együtt munkatársaiddal a Workplace-en csoportok, chat, szobák, élő videós közvetítés és további kapcsolódási megoldások segítségével. Lapozd fel új felhasználói útmutatónkat további tippekért a Workplace optimális kihasználásához.

Bejelentkezés a Workplace-fiókodba:
  1. A Workplace URL-címeden add meg a munkahelyi e-mail-címedet, és kattints a Tovább gombra.
  2. Írd be a jelszavadat.
  3. Kattints a Bejelentkezés gombra.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha szeretnéd beállítani a Workplace Advanced szolgáltatást a vállalatod számára, a webhelyünkön tudsz rá regisztrálni. A Workplace-közösség lehetséges létszáma nem korlátozott.
Ha a vállalatod már használja a Workplace Advanced szolgáltatást, a fiók beállításához kattints az e-mailben kapott hivatkozásra, vagy keresd fel a [cégnév].workplace.com (például vallalat.workplace.com) címet a számítógépedről.
Megjegyzés: Az altartomány nélküli vállalatoknál dolgozó felhasználók a workplace.facebook.com címen állíthatják be fiókjukat.
A fiók beállítása után a mobilkészülékről való eléréséhez letöltheted az iPhone-ra vagy az Android rendszerre készült alkalmazást.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha hozzáférési kódot kaptál a Workplace-hez, azzal azonnal hozzáférhetsz az új Workplace-fiókodhoz.
Így érheted el a Workplace-fiókodat:
  1. Nyisd meg a work.workplace.com/work/accesscode oldalt, vagy töltsd le a Workplace vagy a Workplace Chat alkalmazást az iOS App Store-ból vagy a Google Play Áruházból.
  2. A bejelentkezési képernyőn kattints vagy koppints a Fiók létrehozása hozzáférési kóddal hivatkozásra.
  3. Add meg a kapott 16 karakteres hozzáférési kódot.
  4. Állíts be egyedi felhasználónevet és jelszót; a továbbiakban ezzel tudsz bejelentkezni a Workplace szolgáltatásba. Miután ezeket beállítottad, hozzáférhetsz a Workplace szolgáltatáshoz.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Igen, a Workplace-felhasználók által választott felhasználónév és jelszóadatok egyediek, és eltérnek a Facebookon esetleg használt jelszótól.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha nyilvános levelezési tartományt használsz:
  • A Workplace adminisztrátorai felvehetnek téged a Workplace-közösségükbe.
  • A többvállalatos csoportok tagjai meghívhatnak téged a csoportjaikba.
Megjegyzés: A nyilvános levelezési tartománnyal való regisztráció lehetőségét fokozatosan vezetjük be.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Hibaelhárítás
Workplace-fiók létrehozásához csak konkrét személyhez tartozó privát levelezési tartományt adhatsz meg. Fontos tudni, hogy csak olyan levelezési tartományt adhatsz meg, amelyet más Workplace-közösségben még nem használtál.
Nyilvános levelezési tartománnyal (pl. gmail.com és yahoo.com stb.) nem tudsz feliratkozni a Workplace-re. Nem adhatsz meg általános e-mail-címet sem (pl. info@, admin@, sales@ stb.).
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha megjelenik egy hibaüzenet, amely szerint a tartomány foglalt, előfordulhat, hogy a javasolt tartományt már egy másik cég használja, vagy nyilvános tartományt próbálsz megadni. Ha úgy gondolod, hogy hiba történt, és igazolni tudod, hogy a tartomány a te vállalkozásodé, kérjük, fordulj segítségért a támogatási csapatunkhoz.
Megjegyzés: A levelezési tartományok az adminisztrációs felületen tehetők engedélyezési listára. Csak a céges adminisztrátorok rögzíthetnek ezen az engedélyezési listán levelezési tartományokat.
Hasznosnak találtad ezt az információt?