Mi az a Workplace Feedback Panel?

Android-alkalmazások súgója
Számítógépes súgó
iPad alkalmazássúgó
iPhone alkalmazássúgó
Mobilböngészők súgója
A Workplace Feedback Panel egy online kutatási közösség, amelyben az aktív felhasználók beleszólhatnak a Workplace fejlesztésébe és alakításába. A közösséget megbízható szolgáltatónk, a Fuel Cycle működteti. A panel célja, hogy különböző kutatási vizsgálatok keretében összehozza az adminisztrátorokat és a felhasználókat, és segítsen a Workplace fejlesztésében mindenki igényeinek megfelelően.
Amikor felkérést kapsz a Workplace Feedback Panelhez való csatlakozásra, arra fogunk kérni, hogy hozz létre egy profilt a Workplace-fiókodhoz tartozó e-mail-címmel, és adj meg magadról bizonyos információkat, például különböző demográfiai adatokat, érdeklődési köröket vagy vállalati adatokat.
A megadott információkat csak arra fogjuk használni, hogy felvegyük veled a kapcsolatot olyan kutatási projektek kapcsán, amelyek szerintünk érdekelhetnek téged. Emellett évente egyszer megkérdezzük tőled, hogy szeretnéd-e frissíteni az adataidat. Az adataidat nem osztjuk meg a Facebookon kívüli vállalatokkal, és nem használjuk értékesítési vagy marketingcélokra.
Hogyan tudok csatlakozni a Workplace Feedback Panelhez?
A rendszeradminisztrátorok kapnak egy e-mailt a WFP@fb.com címről (a részvétel kezeléséért felelős csapatunktól), amelyben megkérdezzük tőlük, hogy szeretnének-e csatlakozni a Workplace Feedback Panelhez. Emellett úgy is jelentkezhetsz, ha írsz a WFP@fb.com címre, és egy moderátor felveszi majd veled a kapcsolatot.
Hogyan tudom követni az aktivitásomat?
Az aktivitási előzményeid megtekintéséhez kattints a felhasználónevedre a jobb felső sarokban a Panel webhelyén, majd kattints a My Activity (Tevékenységeim) pontra a legördülő menüben.
Hogyan értesülhetek az újdonságokról a közösségben?
Rendszeres e-mailekben tájékoztatunk téged az új tartalmakról és lehetőségekről, amelyek keretében kapcsolatba léphetsz a moderátorral és a panel más résztvevőivel.
Módosíthatom vagy törölhetem-e, amit közzéteszek a beszélgetésben?
A hozzászólásaidat egészen addig módosíthatod vagy törölheted, amíg egy másik tag vagy a moderátor nem válaszol rájuk. Ha törölni szeretnél egy hozzászólást, de nem tudod, felveheted a kapcsolatot a moderátorral.
Ha egy másik tag vagy moderátor válaszol a bejegyzésedre, értesítést kapsz a kezdőlapod tetején. Fel is iratkozhatsz a tartalmakra, így minden alkalommal értesítést kapsz, amikor új bejegyzést tesznek közzé. Az értesítési beállításaid módosításához nyisd meg az Account Settings (Fiókbeállítások) területet a webhelyen jobbra fent a felhasználónevedre kattintva.
Hogyan tudom módosítani vagy törölni a profilomat a Workplace Feedback Panel rendszerében?
A Workplace Feedback Panel-profilodat bármikor módosíthatod, többek között a fényképed, az érdeklődési köreid és a vállalati adataid megváltoztatásával.
Így tudod módosítani a profilodat:
 1. Kattints a felhasználónevedre a webhely jobb felső sarkában.
 2. Válaszd az Account Settings (Fiókbeállítások) lehetőséget, majd kattints a Profile (Profil) pontra.
 3. Itt kiválaszthatod, mely információt szeretnéd módosítani.
A felhasználóneved megváltoztatásához vedd fel a kapcsolatot a moderátoroddal jobbra lent a Contact Moderator (Kapcsolatfelvétel a moderátorral) pontra kattintva.
Megjegyzés: A moderátorok közép-európai idő szerint 15:00 és 0:00 között tudnak válaszolni a kérdéseidre.
Más tagok mennyit látnak a profilomból?
A személyes adataid közül semmi nem látható a Workplace Feedback Panel más tagjai számára. A tagok csak a következőket láthatják:
 • a fényképedet;
 • a felhasználónevedet;
 • azt, hogy mióta vagy tag;
 • a bejelentkezéseid számát.
Hogyan tudok témát vagy felmérést javasolni a Workplace Feedback Panel közösségben?
Ha szeretnél témát vagy felmérést javasolni a Workplace Feedback Panel közösségben, vedd fel a kapcsolatot a moderátorral a webhelyen jobbra lent a Contact Moderator (Kapcsolatfelvétel a moderátorral) pontra kattintva.
Milyen fájlokat tölthetek fel egy felmérésben?
Ha egy felmérés keretében fájlok feltöltésére kérnek, a legfeljebb 13 MB méretű fájlokat közvetlenül feltöltheted.
A következő típusú fájlok tölthetők fel:
 • Képek (.jpeg, .gif, .png)
 • Szöveg (.pdf, .doc, .txt, .swf)
 • Hang (.mp3, .mp4, wma, .mov)
 • Videó (.avi, .flv, .mpg, .mpeg, .wmv, .mov)
Ha a fájl túl nagy, vedd fel a kapcsolatot a moderátorral.
Ez segítséget jelentett?
Igen
Nem.