Hogyan tudok kampányt létrehozni a Workplace-ben?

Kampány létrehozásával megjelenítheted a kiválasztott bejegyzésekre és kampányokra vonatkozó mérőszámokat.
Kampány létrehozása
Így tudsz létrehozni kampányt:
 1. Nyisd meg az adminisztrációs felületet a Workplace bal oldalán.
 2. Válaszd a Kampányok lehetőséget.
 3. Kattints az + Új kampány létrehozása pontra a jobb oldalon, adj nevet a kampánynak, majd kattints a Létrehozás gombra.
Bejegyzések hozzáadása egy kampányhoz
Minden olyan közzétett csoportbejegyzést hozzáadhatsz a kampányhoz, amelynél megtekintési jogosultságod van. Ha olyan bejegyzést adsz hozzá a kampányhoz, amelynél nincs megtekintési jogosultságot, hozzá fogsz férni a jelentett adatokhoz, de nem fogod tudni megnézni a bejegyzés előnézetét a Bejegyzések ebben a kampányban területen.
Így tudsz bejegyzéseket hozzáadni egy kampányhoz:
 1. Válaszd ki a kampányt, amelyhez bejegyzéseket szeretnél hozzáadni.
 2. Kattints a + Bejegyzés hozzáadása pontra.
 3. Add meg a bejegyzés URL-címét vagy azonosítóját, majd kattints a Hozzáadás gombra.
Legfeljebb 50 bejegyzést tudsz hozzáadni egy kampányhoz. Úgy is hozzáadhatsz bejegyzést a kampányhoz, hogy a bejegyzés jobb oldalán lévő ikonra kattintasz, majd kiválasztod a Bejegyzés hozzáadása egy kampányhoz lehetőséget. Ezután a bejegyzést hozzáadhatod egy meglévő kampányhoz, vagy létrehozhatsz egy új kampányt a bejegyzés használatával.
Miután beállítottad a kampányt a követni kívánt bejegyzésekkel, két jelentéskészítési lehetőség közül választhatsz:
 • Emberek – Embereken alapuló jelentéskészítés, amely azoknak az egyes embereknek a számát jeleníti meg, akik legalább egy bejegyzést láttak a kampányban, illetve legalább egyhez hozzászóltak vagy reagáltak rá.
 • Aktivitás – Műveleten alapuló jelentéskészítés, amely összegzi a „Látta”, a „Hozzászólások” és a „Reakciók” mérőszámot a kampányban szereplő egyes bejegyzéseknél.
Mely mérőszámok jelennek meg?
Nem minden mérőszám jelenik meg azoknál a kampányoknál, amelyek legalább egy, 2020. április 9. előtt közzétett bejegyzést tartalmaznak. Ha a kampány legalább egy, 2019. november 15. előtt létrehozott bejegyzést tartalmaz, csak 2 adathalmaz jelenik meg:
 • Fogyasztás az idő múlásával
 • Kampányhangulat az idő múlásával
Ha a kampány legalább egy, 2019. november 16. és 2020. április 8. között közzétett bejegyzést tartalmaz, az Emberek száma nem jelenik meg.
Milyen adminisztrátorok tudják elérni a kampányokat?
A következő adminisztrátorok tudnak kampányokat létrehozni, módosítani és megtekinteni:
 • Rendszeradminisztrátor
 • Tartalommoderátor
 • Ügyfélmenedzser
 • Elemző
A rendszeradminisztrátorok emellett jogosultságot is tudnak adni egyéni adminisztrátori szerepköröknek a bejegyzések elemzési adatainak megtekintésére és a kampányok kezelésére.
Hasznosnak találtad ezt az információt?