Hogyan tudok beállítani és ellenőriztetni egy levelezési tartományt a Workplace-ben?

Az adminisztrációs felületen tudsz levelezési tartományokat beállítani és ellenőriztetni.
Így tudsz beállítani levelezési tartományt:
 1. Kattints az Adminisztrációs felület pontra.
 2. Kattints a Beállítások pontra.
 3. Válaszd ki a Levelezési tartományok lapot.
 4. A Tartomány engedélyezési listára vétele vagy megerősítése területen add meg a tartomány nevét, és válaszd a Tartomány megadása pontot.
Megjegyzés: Ha megjelenik egy hibaüzenet, mely szerint a tartomány már foglalt, az azt jelentheti, hogy a javasolt tartományt már egy másik vállalat használja, vagy hogy nyilvános tartományt próbálsz megadni. Ha úgy gondolod, hogy hiba történt, és igazolni tudod, hogy a tartomány a te vállalkozásodé, kérjük, segítségért fordulj a támogatási csapatunkhoz.
Levelezési tartomány megerősítéséhez három módszer közül választhatsz, amelyek akkor jelennek meg, ha az „Ellenőrzés” gombra kattintasz a levelezési tartományod neve mellett.
E-mailes megerősítés:
 1. Kattints az E-mail küldése gombra.
 2. Válaszd ki azt az e-mail-címet, amelyre a megerősítő e-mailt meg szeretnéd kapni.
 3. Válaszd ki azt az adminisztrátori e-mail-címet, ahova az ellenőrző kódot küldjük, például: admin@, administrator@, postmaster@, webmaster@, hostmaster@.
 4. Kövesd az e-mailben található útmutatást.
HTML-fájl feltöltése:
 1. Válaszd a HTML-fájl feltöltése pontot.
 2. Válaszd a HTML-fájl feltöltése pontot, amellyel egy HTML-fájlt tölthetsz fel a webhelyedre. Ehhez adminisztrátori hozzáféréssel kell rendelkezned a webhelyed gyökérmappájához. Ezzel a módszerrel a tartományod ellenőrzése azonnal megtörténik.
TXT típusú DNS-rekord megadása:
 1. Kattints a DNS-rekord frissítése pontra.
 2. Ehhez be kell tudnod jelentkezni a tartománynév-szolgáltatódra. Ez a módszer akár 72 órát is igénybe vehet.
Fontos tudni, hogy a különböző szolgáltatásokban a konkrét lépések eltérőek lehetnek. Ha további segítségre van szükséged, fordulj a tartomány üzemeltetőjének támogatási csapatához, vagy olvasd el a kapcsolódó dokumentációt.
Megjegyzés: Ha a bármelyik módszer használata során problémába ütközöl, további segítségért fordulj támogatási csapatunkhoz. Ha nincs hozzáférésed a webhelyedhez vagy a DNS-állomásodhoz, fordulj a vállalat IT-részlegéhez.
Hasznosnak találtad ezt az információt?