Az összes Workplace Chat-üzenetemhez hozzáférnek a robotok?

Ez a cikk csak a Workplace Essential és a Workplace Advanced felhasználóira vonatkozik.
A Workplace Chat funkcióban a robotok csak az alábbiakat olvashatják el:
  • a közvetlenül a közötted és a robot között váltott üzenetek;
  • a csoportos chattéma azon üzenetei, amelyeknél a robotot résztvevőként vették fel.
A Workplace Advanced adminisztrátora ellenőrzi a Workplace-közösségedben engedélyezett integrációkat. Bizonyos integrációk – például a biztonsági és megfelelési célúak – hozzáférhetnek az üzeneteidhez, ha ezt az adminisztrátor engedélyezte. Ha kérdéseid vannak azzal kapcsolatban, milyen adatokat tekinthetnek meg a Workplace-adminisztrátorok, és kiknek van ezekhez hozzáférése, vedd fel a kapcsolatot a Workplace Advanced adminisztrátorával.
Hasznosnak találtad ezt az információt?