Hogyan tudok egy csoportból kilépni vagy leállítani a követését a Workplace-ben?

Lehetőséged van egy adott csoport követésének leállítására, ha nem szeretnéd látni a csoport bejegyzéseit a hírfolyamodban. Ha nem szeretnél a csoport tagja lenni, kiléphetsz belőle. Fontos tudni, hogy az adott csoport adatvédelmi beállításaitól függően előfordulhat, hogy később nem tudsz újra csatlakozni a csoporthoz.
Így tudod leállítani egy csoport követését:
  1. Nyisd meg a csoportot, amelyiknek szeretnéd leállítani a követését, majd kattints a csoport borítóképe alatti ikonra.
  2. Kattints a Követési lehetőségek pontra.
  3. Kattints a Követés leállítása pontra.
Így tudsz kilépni egy csoportból:
  1. Nyisd meg a csoportot, amelyikből szeretnél kilépni, majd kattints a csoport borítóképe alatti ikonra.
  2. Kattints a Kilépés a csoportból hivatkozásra, majd a megerősítéshez a Kilépés a csoportból pontra.
Megjegyzés: Ha olyan csoportból lépsz ki, amelynek te vagy az adminisztrátora, a csoport tagjainak felkínálja a rendszer az adminisztrátori szerepkört.
Hasznosnak találtad ezt az információt?