Piszkozatok mások számára

A felhasználók jogosultságot kaphatnak arra, hogy szerzőként piszkozatokat hozzanak létre felső vezetők számára. A bejegyzések menthetők piszkozatként, és a felső vezető dönt arról, hogy közzétehető-e a tartalom.

Drafting permissions can only be granted by the System Admins, Content Moderators or Custom Role Admins.
To give drafting permissions:
 1. Click Admin Panel at the top-left of Workplace.
 2. Click Admins and select the Roles tab on the right.
 3. Click New Role. Add a name, and check Manage 'Draft For' Permissioning.
 4. Click Create Role.
When you have created a role with Draft Author permissions, you can assign this role to the person you'd like to create draft posts.
Admins can grant permissions for Draft Authors to post for specific executives. Drafting permission can also be revoked from the Admin Panel.
Note: As a System Admin, you can also grant Draft For permissions to yourself for each individual executive you'd like to draft for. Just click Draft For in the Admin Panel to take you to the drafting permissions.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha kaptál piszkozat-létrehozási jogosultságot, létrehozhatsz piszkozatot egy felső vezető számára a Workplace-ben.
Így tudsz egy bejegyzést piszkozatként menteni:
 1. A hírfolyamban válaszd ki a csoportot, amelyben a bejegyzés közzé lesz téve.
 2. A szerkesztőben válaszd a Piszkozat más számára lapot. Ezzel megjelenik egy mező a felső vezetők nevével, akik számára jogosult vagy piszkozatokat készíteni.
 3. Válaszd ki a felső vezetőt, aki számára létrehozod a piszkozatot.
 4. Mentsd el a bejegyzést piszkozatként, majd kattints az Elküldés ellenőrzésre gombra. Az illető értesítést kap, hogy elküldted neki a piszkozatot.
Amikor piszkozatként mented a bejegyzést, az ikonod megváltozik, és a szerkesztő tetején egy értesítés jelzi, kinek hozol épp létre piszkozatot.
Megjegyzés: Csak akkor tudsz kiválasztani egy felső vezetőt egy bejegyzéshez, ha tagja annak a csoportnak, amelyben a bejegyzés piszkozatát létrehozod.
Így tudod kezelni a piszkozat állapotú bejegyzéseket:
 1. Nyisd meg a csoportot, amelyhez a bejegyzéspiszkozat készült.
 2. A szerkesztő alatt megtekintheted a bejegyzéspiszkozatokat, amelyeket saját magadnak hoztál létre; azokat, amelyeket mások hoztak létre számodra; valamint azokat, amelyeket felső vezetők számára mentettél.
Megjegyzés: Nem tudsz piszkozatot módosítani vagy törölni, miután elküldted valaki másnak közzétételre.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha egy vezető megkap egy piszkozatot, lehetősége van szerkeszteni azt a közzététele előtt, de törölheti is a bejegyzést.
Neked összeállított bejegyzéspiszkozat módosítása vagy törlése:
 1. Nyisd meg a csoportot, amelyhez a bejegyzéspiszkozat készült.
 2. A szerkesztő alatt kattints a Piszkozatok megtekintése elemre a számodra összeállított bejegyzéspiszkozat megtekintéséhez.
 3. A bejegyzés szerkesztéséhez válaszd a Módosítás lehetőséget. A bejegyzés törléséhez kattints a ikonra, majd a Bejegyzés törlése pontra.
Eltávolíthatod a piszkozat létrehozóját is A személy piszkozathasználati jogosultságának eltávolítása lehetőségre kattintva.
Hasznosnak találtad ezt az információt?