Mit tudok tenni a Workplace biztonsági központjában?

Az adminisztrációs felületBiztonság területén összegyűjtve szerepel a Workplace biztonságával kapcsolatban elérhető összes információ, ami megkönnyíti a hozzáférést és a monitorozást.
A biztonsági központban fontos biztonsági és hitelesítési beállítások, egy biztonsági irányítópult, valamint a biztonsági naplóid érhetők el. A biztonsági központot csak számítógépről bejelentkezve tudod elérni.
Beállítások
A biztonsági központ tetején található Beállítások gombon keresztül tudod aktiválni a videóletöltést, a kétfaktoros hitelesítést és a tanúsítási funkciókat.
  • Kétfaktoros hitelesítés kötelező – Ha bekapcsolod ezt a váltókapcsolót, a biztonsági központodban elérhetővé válik a Kétfaktoros lap. Ezen a lapon kötelezővé teheted a kétfaktoros hitelesítést az összes fiók, az adminisztrátorok vagy adott szegmensekbe tartozó emberek számára. További információ a kétfaktoros hitelesítésről.
  • Videóletöltési beállítások – Ha bekapcsolod ezt a váltókapcsolót, a biztonsági központodban elérhetővé válik a Videóletöltési beállítások lap. Ezen a lapon kikapcsolhatod a videóletöltést a Workplace-edben, és biztosíthatod, hogy aki nem támogatott böngészőt használ, ne tudja elérni a videós tartalmat a legjobb minőségben. További információ a videóletöltési beállításokról.
  • Tanúsítványok – Ha bekapcsolod ezt a váltókapcsolót, a biztonsági központodban elérhetővé válik a Tanúsítványok lap. Ezen a lapon letöltheted a Workplace adatbiztonságára vonatkozó, legfrissebb külső jelentéseket. További információ a tanúsítványokról.
Irányítópult
Az irányítópult áttekintést ad a kétfaktoros hitelesítés alkalmazásáról, a sikertelen bejelentkezésekről és más biztonsági eseményekről. Azt is láthatod, hogy meglátásunk szerint hány Workplace-fiókod esetében áll fenn a biztonság sérülésének kockázata, valamint láthatod a Workplace-ed biztonságának általános állapotértékelését.
Napló
A napló lapján meg tudod nézni az utóbbi 90 nap összes bejelentkezési, jelszókezelési, adminisztrációs, fájlkezelési és integrációs tevékenységét. A naplókat letöltheted, de böngészheted a Workplace-en belül is.
Hitelesítés
A hitelesítési lapon találod az egyszeri bejelentkezéssel (SSO) és az SSO-szolgáltatóval kapcsolatos beállításokat. A közösséged tagjai számára is lehetővé teheted, hogy bejelentkezzenek külső alkalmazásokba a Workplace-es bejelentkezési adataikkal.
Hasznosnak találtad ezt az információt?