Tudnivalók a Workplace biztonsági központról

Számítógépes súgó
iPhone alkalmazássúgó
iPad alkalmazássúgó
Mobilböngészők súgója
Android-alkalmazások súgója
Az Adminisztrációs felület lap Biztonság területén összegyűjtöttük a Workplace biztonságával kapcsolatos összes információt, ami megkönnyíti a lényeges tudnivalók elérését és figyelembevételét.
A biztonsági központban fontos védelmi és hitelesítési beállítások mellett a biztonsági irányítópult, valamint a biztonsági naplók is elérhetők. A biztonsági központot csak számítógépről bejelentkezve tudod megnyitni.

Beállítások

A biztonsági központ lapjának tetején található Beállítások gombon keresztül tudod engedélyezni a videóletöltést, a kétfaktoros hitelesítést és a tanúsítási funkciókat.
  • Kétfaktoros hitelesítés kötelező – Ennek a funkciónak a bekapcsolásával a biztonsági központodban elérhetővé válik a Kétfaktoros lap. Itt előírhatod a kétfaktoros hitelesítés használatát az összes fiók, az adminisztrátorok vagy egy adott szegmensbe tartozó emberek számára. Itt olvashatsz bővebben a kétfaktoros hitelesítésről.
  • Videóletöltési beállítások – Ennek a funkciónak a bekapcsolásával a biztonsági központodban elérhetővé válik a Videóletöltési beállítások lap. Itt letilthatod a Workplace-környezetedben a videók letöltésének lehetőségét, valamint gondoskodhatsz arról, hogy a rendszerrel nem kompatibilis böngészőt használó emberek ne a legjobb minőségben lássák a videós tartalmakat. Itt olvashatsz bővebben a videóletöltési beállításokról.
  • Tanúsítványok – Ennek a funkciónak a bekapcsolásával a biztonsági központodban elérhetővé válik a Tanúsítványok lap. Innen letöltheted a Workplace adatbiztonságára vonatkozó, legfrissebb külső jelentéseket. Itt olvashatsz bővebben a tanúsítványokról.

Irányítópult

Az irányítópult áttekintést nyújt a kétfaktoros hitelesítés alkalmazásával, a sikertelen bejelentkezésekkel, valamint más biztonsági eseményekkel kapcsolatban. Arról is tájékozódhatsz, hogy meglátásunk szerint hány Workplace-fiókod esetében áll fenn a biztonság sérülésének kockázata, valamint megtekintheted a Workplace-környezeted biztonságának általános állapotértékelését.

Napló

A napló lapján láthatod az utóbbi 90 nap összes bejelentkezési, jelszókezelési, adminisztrációs, fájlkezelési és integrációs tevékenységét. A naplókat letöltheted, de akár a Workplace felületén is böngészheted őket.

Hitelesítés

A hitelesítési lapon találod az egyszeri bejelentkezéssel (SSO-val) és az SSO-szolgáltatóddal kapcsolatos beállításokat. A közösséged tagjainak is engedélyezheted, hogy bejelentkezzenek külső alkalmazásokba a Workplace felületén használt bejelentkezési adataikkal.

Ez segítséget jelentett?

Igen
Nem.