Milyen funkciók érhetők el a Workplace-ben az akadálymentes használat és a befogadó közeg támogatásához?

A Workplace kínál olyan akadálymentes használatot és befogadó közeget támogató funkciókat, amelyek segítenek neked és a munkatársaidnak megélni a munkahelyi támogatás légkörét.
Sötét mód
A Sötét mód a Workplace hátterét fehérről feketére változtatja. Ez csökkentheti a szem erőltetését, illetve kevésbé vakít a gyenge megvilágítású környezetekben, továbbá segíthet a látásukban korlátozott embereknek.
Automatikus fordítás
Az automatikus fordítás mindenki számára egyszerűvé teszi a beszélgetésekben való részvételt a Workplace-ben, nyelvtudástól és a nyelvhasználat folyékonyságától függetlenül. Ha olyan bejegyzést látsz, amely nem a beállításaidban alapértelmezettként megadott nyelven íródott, kattints a Fordítás megtekintése gombra. A rendszer automatikusan lefordítja a szöveget az alapértelmezettként beállított nyelvedre. Tudnivalók a nyelvi beállításaid megváltoztatásáról.
Billentyűparancsok
A Workplace-ben billentyűparancsok (hívóbetűk) is használhatók, amelyek segítik a látásukban korlátozott embereket, illetve bárki mást is, aki a billentyűzetet használja navigáláshoz. A billentyűparancsok böngészőnként eltérőek.
Automatikus helyettesítő szöveg
Az automatikus helyettesítő szöveg funkció tárgyfelismerő technológiát használva létrehozza egy fénykép leírását a látásukban korlátozott emberek számára.
Navigációs asszisztens
A navigációs asszisztens eszköz a Workplace-ben való navigáláshoz képernyőolvasót vagy billentyűparancsokat használó embereknek jelent segítséget. Azoknál, akik a billentyűzetet használják a navigáláshoz, a navigációs asszisztens minden esetben az első elem az oldalon, még akkor is, ha vizuális elemként nem látható.
Névmások megadása a profilodhoz az Állapot funkcióval
Az Állapot eszköz lehetővé teszi a névmásaid megosztását a munkatársaid felé. Asztali számítógépen kattints a képernyő bal alsó sarkában található hangulatjelre, és frissítsd az állapotodat a névmásaiddal (a nemek szerint különböző névmásokat használó nyelvekhez) és egy hangulatjellel. Emellett szerkesztheted a névmásaidat a profilbeállításaid között is, hogy módosítsd az értesítéseidben a rád vonatkozó említéseket.
Profilkeretek
A Workplace-ben belül elérhetők Black Lives Matter profilkeretek azok számára, akik szeretnék kifejezni támogatásukat a rasszizmus elleni küzdelem iránt. Az adminisztrátoroknak előzőleg engedélyezniük kell a profilkeretek használatát az adminisztrációs felület Újdonságok területén ahhoz, hogy elérhetővé váljanak a felhasználók számára.
Hasznosnak találtad ezt az információt?