Mi az a Workplace a Portalon, és hogyan tudom használni?

A Workplace használható a Portalon a munkatársak hívására, valamint hívás közben a képernyőmegosztások fogadására. A Workplace-hívások felhasználják a Smart Camera és a Smart Sound technológiát, és bárkit felívhatsz a Workplace-példányodon belül, illetve egy csatlakoztatott, többvállalatos csoportban.
A Workplace a Portalon funkcióból kezdeményezett videohívások mindegyike titkosított, és egyszerre csak egy Workplace-fiókot lehet összekapcsolni a Portallal.
A Workplace a Portalon telepítése
Így tudod telepíteni és beállítani a Workplace a Portalon szolgáltatást:
  1. A Portal kezdőlapján koppints az Alkalmazások lehetőségre.
  2. Görgess a Workplace ponthoz, és koppints a Letöltés gombra. A Workplace a Portalon eléréséhez a szoftver verziószáma nem lehet kisebb 1.1.2-nél. Ha a Workplace nem található az „Alkalmazások” területen, frissítsd a szoftveredet.
  3. A Workplace alkalmazás telepítése után koppints a Megnyitás gombra.
  4. Nyisd meg a workplace.com/device oldalt böngészőben, és add meg a képernyőn megjelenő Portal-kódot.
  5. Állíts be egy négyjegyű PIN-kódot. Be kell majd írnod a PIN-kódodat a hívások fogadása előtt.
  6. Koppints az Engedélyezés gombra a mikrofonod és a kamerád elérésének engedélyezéséhez, majd koppints az Indítás elemre.
Megjegyzés: A Portal első beállításakor Facebook/WhatsApp-bejelentkezési adatokra van szükség. A Workplace a Portalon alkalmazás beállítása után azonban a rendszer teljesen elkülönítve tárolja a munkahelyi és a személyes kapcsolataidat. Jelenleg is dolgozunk azon, hogy lehetőséget biztosítsunk a Portalra való bejelentkezésre a Workplace-szel.
A Workplace a Portalon használata
Így tudsz személyes Workplace-hívást indítani a Portalban:
  1. A Workplace felületén keresd meg a hívni kívánt munkatársat.
  2. Koppints a ikonra az illető neve mellett.
Így tudsz csoportos Workplace-hívást indítani a Portalban:
  1. A Workplace felületén keresd meg a hívni kívánt munkatársat, és koppints a neve melletti ikonra.
  2. Hívás közben koppints a ikonra, ha további munkatársakat szeretnél felvenni a hívásba.
Képernyő megosztása
Workplace-hívás közben megoszthatod a képernyődet. A munkatársad láthatja az általad megosztott képernyőt a saját Portal felületén.
Így tudod megosztani a képernyődet a Workplace a Portalon segítségével:
  1. Videóhívás közben koppints a , majd a ikonra.
  2. Válaszd ki a megosztani kívánt képernyő-beállítást:
    • A teljes képernyőd: Ez a beállítás megoszthat bármilyen ablakot, amely nyitva van a számítógépeden, beleértve az asztalodat is.
    • Alkalmazás-képernyő: Ez a beállítás csak az általad kiválasztott, konkrét ablakot osztja meg.
    • Chrome-lap: Ez a beállítás csak az általad kiválasztott, konkrét Chrome-lapot osztja meg.
  3. Miután választottál, koppints a Megosztás gombra.
A Workplace PIN-kódod megváltoztatása
Így tudod megváltoztatni a Workplace PIN-kódodat:
  1. A Workplace felületén koppints a ikonra a Portal képernyő jobb felső részén.
  2. Koppints a PIN-kód megváltoztatása lehetőségre.
  3. Add meg a korábbi négyjegyű PIN-kódodat.
  4. Állíts be egy új négyjegyű PIN-kódot.
Csendes mód
A Csendes mód aktiválásával letilthatod a bejövő Workplace-hívások hívásjelzését a saját személyes idődben és az összpontosítást igénylő időszakokban.
Így tudod aktiválni a Csendes módot:
  1. A Workplace a Portalon alkalmazásban nyisd meg a Beállítások területét a ikonra koppintva.
  2. Koppints a bejövő Workplace-hívások némításának engedélyezésére/letiltására a Csendes mód mellett.
A Portalra vonatkozó további részletekért látogass el a Portal súgóközpontjába.
Hasznosnak találtad ezt az információt?