Csatlakozás csoportokhoz

Tudnivalók arról, hogyan tudsz csoportokhoz csatlakozni a Workplace-ben, valamint hogyan tudod leállítani egy csoport követését, amelyhez csatlakoztál.

Amikor valaki meghív téged egy csoportba, a meghívást pedig valamelyik tag, adminisztrátor vagy moderátor jóváhagyja, értesítést kapsz arról, hogy meghívtak a csoportba. 28 napig megtekintheted a csoport tartalmának előnézetét, és eldöntheted, hogy szeretnél-e csatlakozni. A 28 nap folyamán a csoport bejegyzései a hírfolyamodban is megjelenhetnek.
Az előnézeti módra a következők érvényesek:
  • Nem fogsz tudni bejegyzéseket közzétenni vagy hozzászólásokat írni mások bejegyzéseinél a csoportban.
  • Nem hívhatsz meg másokat a csoportba.
  • A csoport tagjai a tagok listájában láthatják, hogy előnézeti módban követed a csoportot, azok azonban, akik nem tagjai a csoportnak, nem láthatnak téged a taglistában.
Fontos tudni, hogy a legtöbb csoport esetében bárkit felvehetsz, aki a csoport valamelyik tagjának munkatársa. Bármikor kiléphetsz a csoportokból.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Lehetőséged van egy adott csoport követésének leállítására, ha nem szeretnéd látni a csoport bejegyzéseit a hírfolyamodban. Ha nem szeretnél a csoport tagja lenni, kiléphetsz belőle. Fontos tudni, hogy az adott csoport adatvédelmi beállításaitól függően előfordulhat, hogy később nem tudsz újra csatlakozni a csoporthoz.
Így tudod leállítani egy csoport követését:
  1. Nyisd meg a csoportot, amelyiknek szeretnéd leállítani a követését, majd kattints a csoport borítóképe alatti ikonra.
  2. Kattints a Követési lehetőségek pontra.
  3. Kattints a Követés leállítása pontra.
Így tudsz kilépni egy csoportból:
  1. Nyisd meg a csoportot, amelyikből szeretnél kilépni, majd kattints a csoport borítóképe alatti ikonra.
  2. Kattints a Kilépés a csoportból hivatkozásra, majd a megerősítéshez a Kilépés a csoportból pontra.
Megjegyzés: Ha olyan csoportból lépsz ki, amelynek te vagy az adminisztrátora, a csoport tagjainak felkínálja a rendszer az adminisztrátori szerepkört.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A csoportadminisztrátorok átmenetileg megtilthatják valakinek, hogy bejegyzéseket tegyen közzé vagy hozzászólásokat írjon a csoportban. Ha kikapcsolták nálad a bejegyzések közzétételének vagy a hozzászólások írásának lehetőségét, a csoport tetején egy értesítés jelzi számodra, hogy mikor tehetsz közzé újra bejegyzéseket vagy írhatsz hozzászólásokat.
Hasznosnak találtad ezt az információt?