Amikor összekapcsolok egy Workplace-csoportot egy másikkal, mindkét csoportban megjelenik a hivatkozás „Az adminisztrátorok ajánlásával” területen?

Nem, de miután ajánlottál valamit egy csoportnak, viszont is ajánlhatod az eredeti csoportot. Az eredeti csoport ajánlja az új csoportot, és az új csoport is viszont ajánlja az eredeti csoportot.
További információ arról, hogyan tudod kezelni a csoportokat a Workplace-ben.
Hasznosnak találtad ezt az információt?