Miért van szükség a Workplace Chat iOS alkalmazás átalakítására?

Átalakítjuk a Workplace Chat iOS alkalmazást, hogy modern és jó teljesítményű mobilos élményt tudjunk biztosítani a munka világa számára. Az alkalmazásunk segít jobbá tenni a teljesítményt és a produktivitást, emellett kevesebb helyet foglal már a telefonodon. Új funkciókat is bevezetünk, például a sötét módot. Az alkalmazás megjelenése több hónapon keresztül történik.
Új funkciók
Új funkciókat vezetünk be, hogy jobbá tegyük a Workplace Chat iOS alkalmazást.
Fontosabb funkciók:
  • Sötét mód
Az alkalmazást az alapoktól kezdve újraépítjük, ezért a keveset használt funkciók átmenetileg hiányozhatnak, amíg dolgozunk rajtuk. A teljesítmény jobbá tételére és a produktivitásod támogatására vonatkozó törekvéseink részeként egyes eltávolított, keveset használt funkciókat nem fogunk visszaállítani. Az alábbi listán megtekintheted a jelenleg hiányzó funkciókat és a visszaállításuk időpontját, valamint a törlésre kerülő funkciók is megtekinthetők itt:
Frissítés: 2020. november 9.
Visszaállítottuk az összes hiányzó funkciót, amelyek biztosítását októberig vállaltuk. Tovább követjük az ügyfelek minden beérkező visszajelzését, ezért ezután is küldj visszajelzést az alkalmazáson keresztül, hogy tökéletesíteni tudjuk az új Chat iOS alkalmazás nyújtotta élményt.
Elérhető Megszűnik
Robotok keresése
Statikus tartózkodási hely küldése
Robotos webhely-megtekintések használata
Nagyobb „Tetszik” ikon
Robotos gyors válaszok használata
„Tetszik” hangulatjel küldése és testreszabása, valamint hangulatjel-billentyűzet
Robotos műveletmenü használata
Matricabolt
Egyéni robotválaszok
„Lefelé mutató hüvelykujj” reakció
„Ne zavarjanak” ikon a Bejövő üzenetek mappában
Javaslatok üzenetműveletekre
„Ne zavarjanak” beállítása
Becenevek beállítása
A chatben megosztott összes médiatartalom megtekintése
Legutóbbi keresések
Matricák küldése
Adatforgalmi beállítások módosítása
@itt és @mindenki említés
Automatikus fényképmentés a kamera tárhelyére
Szavazások
Függőben lévő meghívások megtekintése
Egyéni robotválaszok
„Emberek” és „Felfedezés” lap
Üzenetek keresése
Csoportszín módosítása
Keresés a chatben
Egyéni értesítési beállítások
Állapotbeállítás
Fényképszerkesztés a fényképtáradból küldött fényképeknél
Csoportleírások beállítása
Csoportleírások módosítása
Továbbfejlesztett videohívás (hanggal együtt)
Fényképszerkesztés a kamerádból feltöltött fényképeknél
Csoportos chat leírásának és képének módosítása
Állapot beállítása
Fényképes jegyzet
Állapot beállítása
Hogyan tudok be- vagy kilépni a programból?
November 4-én elkezdtük az új Workplace iOS Chat kiterjesztését összes ügyfelünkre. Számításaink szerint kb. egy hét alatt tudjuk átállítani összes ügyfelünket az új alkalmazásra.
Ha vissza szeretnél váltani a Workplace Chat alkalmazás korábbi verziójára, nyisd meg a Workplace Chat iOS bejegyzését az Újdonságok „Korai elérés” területén, amelyhez az „Adminisztrációs felület” > Korai elérés kezelése pontban férsz hozzá, és válaszd a Senki lehetőséget. A felhasználók nem válthatnak vissza saját maguk, a rendszer-adminisztrátoroknak kell a teljes Workplace-példányban visszaállítaniuk a korábbi verziót.
Ha már frissítettünk az új alkalmazásra, a továbbiakban nem tudsz visszalépni a régi változatra.
Általánosságban 1 napra van szükség az új iOS-alkalmazásra vagy a korábbi verzióra való átálláshoz. A példányod átállása után a felhasználóknak kétszer újra kell indítaniuk az alkalmazást, hogy használhassák az alkalmazás másik verzióját. A teljes megjelenést követően a felhasználóknak semmi teendőjük nem lesz. Értesítésben fogunk tájékoztatni arról, amikor hozzáférsz az új Workplace Chat iOS alkalmazáshoz.
Ha visszajelzést szeretnél küldeni nekünk, nyisd meg a Workplace Chat iOS alkalmazás beállításait, és válaszd a Visszajelzés küldése lehetőséget.
Android-alkalmazás
Jelenleg nem tervezzük az androidos élmény átalakítását. Továbbra is folytatjuk az androidos élmény fejlesztését új funkciókkal, például hamarosan megjelenik a Workplace-szobák funkció. Az Android-felhasználók számára az egyetlen nem elérhető funkció az alkalmazáson belüli sötét mód.
Hasznosnak találtad ezt az információt?