Megjelölés fontosként

Ha megjelölsz egy bejegyzést fontosként, akkor a szervezetedben mindenki értesülni fog a kritikus jelentőségű fejleményekről. A fontos bejegyzések e-mail küldésével járnak, a hírfolyam tetején jelennek meg, és a rendszeradminisztrátoroknak hozzáférést adnak bizonyos bejegyzéshez fűződő aktivitási mérőszámokhoz.

A bejegyzések fontosként való megjelölésével kiemelhetők a lényeges tartalmak. A fontosként jelölt bejegyzések a hírfolyam tetején jelennek meg az összes csoporttag számára. Itt elolvashatod, hogyan tudsz fontosként megjelölni egy bejegyzést a Workplace-ben.
A rögzített bejegyzésekkel biztosítható, hogy az informatív bejegyzések a csoport tetején maradjanak. Mivel a rögzített bejegyzések csak a csoport tetején jelennek meg, és korlátlan ideig ottmaradnak, a funkciót gyakran használják arra, hogy részleteket osszanak meg a csoport céljáról. Tudj meg többet a bejegyzések rögzítéséről.
Ha egy felhasználó bejegyzéseit kiemeled a hírfolyam tetején, akkor a felhasználó valamennyi bejegyzése nagyobb valószínűséggel fog a hírfolyam tetején megjelenni az összes munkatársnál. Ez a lehetőség általában az igazgatóknak és más olyan fiókoknak van fenntartva, amelyek jelentős elérést igényelnek. Itt olvashatsz bővebben arról, hogyan tudod beállítani, hogy a fontos bejegyzések a hírfolyam legelején jelenjenek meg.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A fontos bejegyzéseket a rendszeradminisztrátorok, a tartalommoderátorok és azok kezelhetik, akik a bejegyzések fontosként való megjelölésére jogosító egyéni adminisztrátori szerepkörrel rendelkeznek. Ez a cikk csak a Workplace Advanced és a Workplace Enterprise szolgáltatás felhasználóira vonatkozik.
Amikor egy rendszeradminisztrátor vagy egy tartalommoderátor fontosként jelöl meg egy bejegyzést:
Az adminisztrátorok, a moderátorok és azok a felhasználók, akik jogosultak a bejegyzések fontosnak jelölésére, szintén küldhetnek e-mailben értesítést miden csoporttagnak.
Fontos bejegyzés létrehozása
Bejegyzés megjelölése fontosként:
  1. Kattints a bejegyzésben a ikonra, és válaszd a Megjelölés fontosként lehetőséget.
  2. Add meg, hány napon át legyen a bejegyzés a hírfolyam tetején (1-7 nap).
  3. Válaszd ki, hogy mely felhívásgombot szeretnéd szerepeltetni a bejegyzésben.
  4. Válaszd ki, hogy küldjön-e a rendszer e-mailben értesítést a csoport összes tagjának.
  5. Kattints a Megerősítés pontra.
A fontos bejegyzések fent szerepelnek a csoportban és az összes csoporttag hírfolyamában a következő időpontig:
  • Amíg le nem telik az adminisztrátor által megadott időtartam.
  • Amíg a csoporttag meg nem nyomta a Megjelölés olvasottként, az Elvetés vagy a Kész felhívásgombot.
Ha több bejegyzés is fontosnak van megjelölve, a legújabb bejegyzés jelenik meg elsőként.
A bejegyzést eredetileg fontosnak megjelölő személy szintén küldhet utánkövetési értesítést.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Advanced és a Workplace Enterprise szolgáltatás felhasználóira vonatkozik.
A bejegyzések legfeljebb 7 napig jelölhetők meg fontosként. Egy nap 24 órás időszaknak számít, nem egy naptári napnak.
Fontos bejegyzések eredetileg tervezettnél korábbi eltávolítása a hírfolyam tetejéről:
  1. Nyisd meg az adminisztrációs felületedet.
  2. Kattints a Jelentéskészítés > Tartalom pontra.
  3. A Fontos bejegyzések alatt kattints a kérdéses bejegyzésben a Bejegyzés megtekintése pontra.
  4. Kattints a Bejegyzés prioritásának megszüntetése pontra a bejegyzésben található legördülő menüben.
Megjegyzés: A felhasználók a „Megjelölés olvasottként” lehetőséggel az adminisztrátor által meghatározott lejárati dátumnál korábban eltávolíthatják a fontos bejegyzéseket a hírfolyamukból.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A felső vezetőket vagy a vállalat más vezetőit beállíthatod a hírfolyam elejére, hogy az ő bejegyzéseik nagyobb valószínűséggel jelenjenek meg elsőként. Amikor kiemeled egy munkatárs bejegyzéseit, az ő bejegyzései nagyobb valószínűséggel fognak a hírfolyam legelején megjelenni az adott példány minden felhasználójánál.
Így tudod kiemelni egy munkatárs bejegyzését a hírfolyamban:
  1. A hírfolyamból kattints az Adminisztrációs felület pontra a bal oldali menüben.
  2. Kattints az Emberek pontra.
  3. Kattints a ikonra az oldal jobb felső részén az Emberek módosítása pont mellett, majd válaszd a Bejegyzések kiemelése a hírfolyamban lehetőséget.
  4. Írd be annak az alkalmazottnak a nevét vagy e-mail-címét, akinek a bejegyzéseit elsőként kell megjeleníteni, majd kattints a Kész gombra.
Megjegyzés: Adminisztrátornak kell lenned ahhoz, hogy kiemelhesd egy felhasználó bejegyzését a hírfolyamban.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Advanced és a Workplace Enterprise szolgáltatás felhasználóira vonatkozik.
Amikor egy bejegyzést fontosként jelölnek meg, a felhasználó az értesítési beállításaitól függetlenül értesítést kap.
Az adminisztrátor emellett értesítő e-mail küldését is beállíthatja. Az értesítő e-mailt a csoport összes tagja megkapja még akkor is, ha korábban azt állították be, hogy nem kérnek értesítő e-maileket.
További értesítések küldése
Az adminisztrátor vagy a tartalommoderátor, aki eredetileg fontosként jelölte meg a bejegyzést, bármikor utánkövető értesítéseket tud küldeni.
Így tudsz további értesítéseket küldeni:
  1. Nyisd meg a csoportot, amelyben létrejött a fontos bejegyzés.
  2. Kattints az Értesítés gombra a bejegyzés alatt.
  3. Válaszd ki, kinek szeretnéd elküldeni az értesítést: az Akik még nem látták a bejegyzésedet vagy az Akik még nem kattintottak a gombra bejegyzésedben lehetőség közül választhatsz.
  4. Add meg, hogy értesítő e-mailt is szeretnél-e küldeni a kiválasztott célközönségnek.
  5. Kattints a Küldés gombra.
Csak az az adminisztrátor, tartalommoderátor vagy egyéni jogosultságokkal rendelkező felhasználó tud további értesítéseket küldeni, aki eredetileg fontosként jelölte meg a bejegyzést. Az első értesítés elküldése után nem lehet azonnal további értesítéseket küldeni.
A továbbiakban elküldhető értesítések számára vonatkozóan nincs korlát, de az „Értesítés” lehetőség nem lesz elérhető, ha már az összes csoporttag látta a bejegyzésedet.
Az általad fontosként megjelölt bejegyzések teljesítményét is megnézheted a Workplace-ben.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Advanced szolgáltatás felhasználóira vonatkozik.
Az egyszerre fontosként beállítható bejegyzések száma nem korlátozott. A legújabb fontos bejegyzés fog megjelenni számodra a hírfolyam tetején. Ha ezt a fontos bejegyzést láttad, a következő fontos bejegyzés jelenik meg. Azt is kiválaszthatod, hogy az összes fontos bejegyzés jelenjen meg.
Megjegyzés: A „Megjelölés olvasottként” művelettel csökkentheted a hírfolyamban megjelenő fontos bejegyzések számát.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace szolgáltatás adminisztrátoraira vonatozik.
A fontosként megjelölt bejegyzések teljesítményének megtekintése:
  1. A hírfolyamodban kattints az Adminisztrációs felület lehetőségre a bal oldali menüben.
  2. Kattints a Biztonsági központ pontra.
  3. Kattints a Fontos bejegyzések lehetőségre.
  4. Keresd meg a megtekinteni kívánt bejegyzést a jobb oldali Aktív vagy Korábbiak lapon.
Ezeken megtalálod a fontos aktív és korábbi bejegyzések mérőszámait, például:
  • Látta
  • Olvasottként megjelölve
  • Hozzászólások
  • Reakciók
  • Ki jelölte meg fontosként a bejegyzést
  • Kiemelés létrehozásának dátuma
  • Kiemelés lejárati dátuma
  • Aktív kiemelések leállításának lehetősége
Kattintással megnézheted a bejegyzést, vagy táblázatba exportálhatod a mérőszámokat.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A funkció eléréséhez adminisztrátorként, számítógépen kell bejelentkezned a Workplace szolgáltatásba.
A következő módon emelheted ki valakinek az idővonali bejegyzéseit a közösséged hírfolyamának tetején:
  1. A hírfolyamból kattints az Adminisztrációs felület pontra a bal oldali menüben.
  2. Kattints az Emberek pontra.
  3. Kattints a ikonra annak a neve mellett, akinek a bejegyzéseit szeretnéd kiemelni.
  4. Válaszd a Bejegyzések kiemelése a hírfolyamban lehetőséget.
Ha kiemeled valakinek a bejegyzéseit, a Workplace automatikusan az illető követőjévé teszi a közösséged minden tagját.
Fontos tudni, hogy csoportok bejegyzéseit nem lehet a hírfolyam tetején való megjelenítésre beállítani – csak a felhasználó profiljának bejegyzéseit.
Bejegyzések kiemelésének kikapcsolása
A személy által közzétett bejegyzések kiemelésének kikapcsolásához kövesd a fenti lépéseket, majd válaszd a Bejegyzés kiemelésének kikapcsolása elemet.
Amikor úgy döntesz, hogy leállítod egy személy bejegyzésének kiemelését, a bejegyzés kiemelésével hozzáadott követőket nem távolítjuk el.
Hasznosnak találtad ezt az információt?