Mi az a Tanulás a Workplace-ben, és hogyan tudom használni?

A Tanulás egy olyan funkció a Workplace-ben, amellyel egy csoporton belül összegyűjtheted az egymáshoz kapcsolódó, oktatási célú bejegyzéseket, és egy leckébe rendezheted őket. Ezek a leckék a Tanulás funkcióban létrehozható különböző témakörök, amelyek különféle bejegyzések, például oktatási anyagok, tájékoztató információk és fejlesztési erőforrások gyűjtésére használhatók.
A „Tanulás” lap akkor fog megjelenni egy csoportban, amint lesz benne egy lecke. A Tanulás funkció akkor használható, ha valamelyik csoportadminisztrátor engedélyezte. Leckéket csak a csoportadminisztrátor hozhat létre és módosíthat.

A Tanulás funkció bekapcsolása és leckék létrehozása
Így engedélyezheted a Tanulás funkciót a csoportodban:
  1. A kívánt csoportban az oldal tetején kattints a Tanulás lapra.
  2. Kattints a Tanulás bekapcsolása lehetőségre.
Az adminisztrátorok a Csoport beállításainál is látják és kikapcsolhatják a Tanulás funkciót.
Lecke létrehozása:
  1. Nyisd meg a csoportot, amelyben engedélyezni szeretnéd a tanulási funkciót. Keresd meg a bejegyzést, amelyet szeretnél felvenni, majd kattints a ikonra.
  2. Kattints az Elhelyezés leckében pontra, add meg a lecke nevét, majd kattints a Létrehozás gombra.

A leckék kezelése
Így vehetsz fel egy meglévő bejegyzést egy leckébe:
  1. A kívánt oldalon keresd meg a felvenni kívánt bejegyzést, majd kattints a ikonra.
  2. Kattints az Elhelyezés leckében pontra, majd kattints a kívánt modulra az Elhelyezés leckében területen.
Bejegyzés törlése egy tanulási modulból:
  1. Nyisd meg azt a csoportot, amelyből törölni szeretnél egy tanulási modult, majd a csoport tetején kattints a Továbbiak > Tanulás pontra.
  2. Kattints a szerkeszteni kívánt bejegyzésre, majd a ikonra, az Eltávolítás a leckéből pontra, majd a Megerősítés gombra.
A leckék letiltása a csoportodban:
  1. A csoportban kattints a ikonra, majd az Adminisztrátori lehetőségek > Csoport beállításai elemre.
  2. Görgess le az oldal aljára, töröld A leckék bekapcsolása a csoportodban négyzet jelölését, majd kattints a Mentés gombra.
Hasznosnak találtad ezt az információt?