Hogyan tudom megosztani a képernyőmet Workplace Chat-videohívás alatt?

Ha szeretnéd megosztani a képernyődet Workplace Chat-videohívás alatt, le kell töltened egy Google Chrome-bővítményt.
A bővítmény segítségével zárt körűen és biztonságosan megoszthatod bármilyen megnyitott alkalmazás képernyőjét egy Workplace-felhasználóval Workplace Chat-videohívás során.
A képernyőmegosztás megkezdése a Google Chrome-bővítmény telepítése után:
  1. Videohívás közben kattints a képernyő alján lévő ikonra.
  2. Válaszd ki a megosztani kívánt képernyő-beállítást:
    • A teljes képernyő: Ez a beállítás megoszthat bármilyen ablakot, amely nyitva van a számítógépeden, beleértve az asztalodat is.
    • Alkalmazás-képernyő: Ez a beállítás csak az általad kiválasztott konkrét képernyőt osztja meg.
    • Chrome-lap: Ez a beállítás csak az általad kiválasztott konkrét Chrome-lapot osztja meg.
  3. Miután kiválasztottad a képernyő-beállítást, kattints a Megosztás gombra.
Ha végeztél, kattints a Megosztás leállítása gombra a képernyő alján, vagy fejezd be a hívást.
Hasznosnak találtad ezt az információt?