Milyen típusú integrációk érhetők el az általam adminisztrált Workplace-csoportokhoz?

A Workplace többféle integrációt is biztosít a Workplace-csoportok adminisztrátorai számára, amelyek segítséget nyújtanak a csoport kezeléséhez, automatikusan tartalmat és értesítéseket tesznek közzé a csoportban, és lehetővé teszik, hogy a csapat folyamatosan hozzáférjen azokhoz a fájlokhoz és dokumentumokhoz, amelyeken a tagjai dolgoznak.
  • Adatcsatornák
    Csoport adminisztrátoraként különféle üzleti kiadványok tartalom-hírcsatornáira iratkozhatsz fel. Beállíthatsz egyéni hírcsatornákat is bármely RSS- vagy Atom-formátumot támogató szolgáltatáshoz. A rendszer automatikusan közzéteszi a csoportodban az ilyen hírcsatornákban megjelenő új tartalmakat.
  • Összekapcsolt mappák
    A Workplace-csoportodat összekapcsolhatod egy felhőtárhely-szolgáltatásban tárolt mappával. Ez a csoport valamennyi tagja számára hozzáférést biztosít a mappához, egyszerűsíti a felhőtárhely-szolgáltatás tartalmainak megosztását, és lehetővé teszi látványos előnézetek megjelenítését a tartalomról a Workplace szolgáltatásban. Az általunk támogatott felhőtárhely-szolgáltatások közé tartozik a Box, a Dropbox, a Quip, a SharePoint, a OneDrive és a Google Drive.
  • A szervezeted által beállított integrációk
    Ha a szervezeted a Workplace Essential vagy a Workplace Advanced szolgáltatást használja, lehet, hogy a rendszeradminisztrátor olyan egyéni integrációkat állított be, amelyek összekapcsolják a Workplace szolgáltatást a vállalkozásod által használt más eszközökkel. Ezeket a csoportodban is engedélyezheted. Az integráció céljától függően ez lehetővé teheti, hogy az integráció bejegyzéseket tegyen közzé a csoportban, kezelje a csoportot, vagy üzeneteket küldjön a csoport tagjainak.

Hasznosnak találtad ezt az információt?