Hogyan tudok együttműködni egy Workplace-jegyzeten a munkatársaimmal?

Meghívhatod munkatársaidat a jegyzeteken valós időben végzett, közös munkára. A munkatársaidat egyenként is meghívhatod, vagy automatikusan felveheted egy Workplace-csoport összes tagját. A rendszer mindenkit közreműködőként regisztrál, aki dolgozott a jegyzeten veled együtt.
Jegyzetet csak akkor tudsz írni, ha számítógépről jelentkezel be a Workplace-be.
Közreműködők hozzáadása a Workplace-jegyzetedhez:
  1. Hozz létre egy jegyzetet.
  2. A jegyzetszerkesztőben kattints a Közreműködők megadása elemre.
  3. Keresd meg a munkatárs nevét, akivel szeretnél együtt dolgozni.
    1. Másik megoldásként keresd meg a csoportot, amelynek minden tagját szeretnéd meghívni közreműködőnek.
  4. Ha felvettél minden kívánt egyént és csoportot, kattints a Változtatások mentése elemre.
A rendszer értesítést küld minden olyan egyénnek, akit meghívtál a jegyzeted szerkesztéséhez (a csoporttagok azonban nem kapnak értesítést).
Közreműködők eltávolítása egy jegyzetből
Közreműködők eltávolítása a Workplace-jegyzetedből:
  1. A jegyzetszerkesztőben kattints a Közreműködők megadása elemre.
  2. Tekintsd meg a közreműködők listáját, és keresd meg az eltávolítani kívánt csoportokat vagy egyéneket.
  3. Kattints az adott egyén vagy csoport neve melletti Eltávolítás elemre.
  4. Ha végeztél a megfelelő egyének és csoportok eltávolításával, kattints a Változtatások mentése elemre.
A közreműködők feltüntetése
A jegyzeted közzététele után a közreműködők listája mindenki számára látható lesz, aki a jegyzethez hozzáférhet.
Hasznosnak találtad ezt az információt?