A Workplace-területed beállítása

Többet is megtudhatsz azokról az alapvető beállításokról, amelyek segítségével a Workplace-t felkészítheted a szervezeted általi használatra. Tekintsd meg a munkatársi fiókok kezelésére vonatkozó útmutatóinkat, ha készen állsz a munkatársak meghívására.

A lehető legjobb Workplace-élmény érdekében javasoljuk, hogy az alábbi böngészők legfrissebb változatát használd:
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Név és logó
Ha a vállalat a Workplace Advanced szolgáltatást használja, te pedig adminisztrátor vagy, testre szabhatod a közösséged profilját. Ehhez számítógépen az Adminisztrációs felületen válaszd bal oldalt a Beállítások lehetőséget. Itt a következő lehetőségeid vannak:
 • Megváltoztathatod a vállalat nevét.
 • Módosíthatod a vállalat logóját.
 • Beállíthatod a felhasználási feltételeket.
 • Kiválaszthatod a kívánt Workplace-csomagot.

 • Tartományok
  Ha a vállalatod a Workplace Advanced szolgáltatást használja, te pedig adminisztrátor vagy, tartományok beállításához és ellenőrzéséhez válaszd a Levelezési tartományok lehetőséget az Adminisztrációs felületBeállítások területén. További információ a tartomány ellenőrzéséről
  Csoportok
  Beállíthatod és megváltoztathatod a csoportod borítóképét. További információ a csoportokról a Workplace szolgáltatásban
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  Így tudod megváltoztatni a vállalat logóját:
  1. Kattints a Workplace bal felső részén az Adminisztrációs felület pontra.
  2. Kattints a Beállítások lehetőségre.
  3. Görgess le a Vállalat logója területhez, és kattints a Módosítás gombra.
  4. Válaszd ki a fájlt.
  5. Módosítsd a logót, majd kattints a Mentés gombra.
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  A Workplace szolgáltatásban a logókat ábrázoló képek ideális mérete legalább 495 × 234 képpont. A logóhoz elérhető sablonban ilyen méretű képek férnek el.
  A 495 × 234 képpontnál nagyobb képeket a rendszer lekicsinyíti, hogy elférjenek a logósablonban.
  A következő formátumú képek használata támogatott:
   .PNG (háttérrel vagy anélkül)
   .JPG
  Fontos tudni, hogy a szolgáltatás az animált formátumokat, például a GIF-eket nem támogatja, a fájlokat pedig RGB módban kell menteni. A CMYK módban feltöltött logók színe a fájl eredeti előnézetéhez képest eltérő lehet.
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  A nyelvi beállítások segítségével megváltoztathatod a Workplace-ben látott nyelveket.
  Így tudod megváltoztatni a nyelvi beállításokat:
  Kattints a hírfolyamban balra lent a profilképedre, majd kattints a Beállítások > Nyelv és régió pontra.
  Itt kiválaszthatod, milyen nyelven szeretnéd használni a Workplace szolgáltatást, és módosíthatod a hírfolyam fordítási beállításait is. Az alábbi lehetőségeket fogod látni:
  • Ezen a nyelven jelenjen meg a Workplace felülete: Ezzel megváltoztatod a Workplace nyelvét.
  • A nyelv, amelyre a bejegyzéseket le szeretnéd fordíttatni: Megváltoztatja azt a nyelvet, amelyre egy másik nyelven írt hozzászólások vagy bejegyzések le lesznek fordítva.
  • Nyelvek, amelyekre nem szeretnéd, ha felajánlanánk a fordítást: Ez a beállítás határozza meg, hogy milyen nyelveknél nem szeretnéd látni a fordítási lehetőségét. Az ilyen nyelveken írt hozzászólásoknál és bejegyzéseknél nem szerepel majd fordítási lehetőség.
  • Nyelvek, amelyeknél nem szeretnél automatikus fordítást: Ez a beállítás határozza meg, hogy melyik nyelvnél nem kérsz automatikus fordítást. Az ilyen nyelveken írt hozzászólások és bejegyzések nem lesznek automatikusan lefordítva.
  • Bejegyzések írása több nyelven: Ez lehetővé teszi, hogy több nyelven is közzétehesd a tartalmadat.
  Hasznosnak találtad ezt az információt?
  A kétfaktoros hitelesítés bekapcsolásával a fokozott biztonság érdekében kétfaktoros hitelesítési rendszert állíthatsz be a Workplace-fiókodhoz.
  Ha bekapcsolod a kétfaktoros hitelesítést – más néven többfaktoros hitelesítés (MFA) –, a rendszer egy különleges biztonsági kód megadását kéri tőled minden alkalommal, amikor új eszközről próbálsz bejelentkezni Workplace-fiókodba vagy az alkalmazásba. A biztonsági kód megadása után az eszközt mentheted a fiókodban, így ha újra ugyanerről az eszközről jelentkezel be, már nem kell elvégezned ugyanezt a folyamatot.
  A kétfaktoros hitelesítés bekapcsolása:
  1. Jelentkezz be a Workplace-fiókodba.
  2. Kattints a profilképedre a Workplace bal alsó sarkában.
  3. Kattints a Beállítások pontra.
  4. Kattints a Biztonság és bejelentkezés elemre.
  5. Görgess le, kattints a Módosítás pontra a Kétfaktoros hitelesítés használata területen, majd válaszd az Indítás parancsot. Elképzelhető, hogy a jelszavadat újra meg kell adnod ehhez a lépéshez.
  6. Telefonszám hozzáadásához az SMS területen kattints az Új telefonszám megadása pontra. A rendszer arra kér, hogy adj meg egy telefonszámot, majd add meg a számodra SMS-ben küldött kódot annak igazolásához, hogy a szám valóban a tied.
  Fontos tudni, hogy a kétfaktoros hitelesítés beállítását követően a Bekapcsolás pontra kell kattintanod a funkció aktiválásához.
  Megjegyzés: Biztonsági kódok külső alkalmazással vagy a Workplace alkalmazás Kódgenerátor eszközével is generálhatók.
  Ha már nem férsz hozzá a kétfaktoros hitelesítésedhez, vagy nem tudsz bejelentkezni, vedd fel a kapcsolatot a Workplace-adminisztrátoroddal, vagy küldj kérést a hozzáférés visszaszerzéséhez.
  Hasznosnak találtad ezt az információt?