Hogyan tudok élő videót közvetíteni a Workplace-ben?

Ez az asztali funkció kizárólag Google Chrome, Mozilla Firefox vagy Microsoft Edge böngészőben támogatott.
Ha élő videót szeretnél közvetíteni egy csoportban vagy az idővonaladon, első lépésként nyisd meg a Live Producert:
 1. Kattints az Írj valamit... feliratra a szerkesztőben a hírfolyamod tetején.
 2. Válassz ki egy csoportot, amelyben élő adást szeretnél indítani, vagy kattints a nevedre, ha az idővonaladon szeretnéd elindítani az élő adást.
 3. Kattints a ikonra az Elhelyezés a bejegyzésedben lehetőség mellett.
 4. Kattints az Élő videó elemre;
A közvetítésed létrehozása
A megnyitott Live Producer segítségével elkezdheted beállítani az élő adásodat:
 1. Kattints a Cím lehetőségre az élő adásod címének megadásához. Ez a cím nem lesz látható a közönséged számára.
 2. Kattints a Leírás elemre, és mutasd be az adásodat (üresen is hagyhatod ezt a mezőt).
 3. Választhatod a Kérdezz-felelekkel opciót is, ha szeretnél ilyen lehetőséget az élő adás közben. A kérdezz-felelek csak akkor elérhető, ha élőben közvetítesz a csoport számára.
 4. Ellenőrizd, hogy helyes csoport szerepel-e Az adás helyének kiválasztása területen. A csoportot itt megváltoztathatod, de úgy is dönthetsz, hogy közvetlenül a saját idővonaladon indítod el az adást.
 5. Kattints a Tovább gombra.
 6. Az adás módjának beállítása területen kattints az Egyedül lehetőségre, ha az adásnak egyedüli házigazdája vagy, illetve kattints a Másokkal együttlehetőségre, ha más házigazdákkal együtt indítod az élő adást. A További beállítások lehetőségre kattintva professzionális adásbeállításokat érhetsz el adatfolyamkulccsal vagy párosított kódolóval.
 7. A Videó beállításai területen kattints az Automatikusan létrehozott felirat melletti lehetőségre több nyelv automatikus feliratozásának bekapcsolásához, vagy az Élő visszatekerés lehetőségre, hogy a nézőknek engedélyezd a visszatekerést az élő adás során.
 8. Kattints az Élő adás indítása pontra, ha szeretnéd azonnal elindítani az élő adást, vagy az Élő bejegyzés időzítése pontra, ha későbbi adásra készülsz.
  • Ha későbbre időzítesz egy adást, lehetőséged van feltölteni egy hozzá tartozó bélyegképet. A lehető legjobb eredmény érdekében használj 1,91:1-es képarányt.
 9. Kattints balra lent az Élő videó befejezése elemre az élő adásod befejezéséhez.
Hasznosnak találtad ezt az információt?