Alkalmazások

A Workplace Chat alkalmazás elérhető Androidon, iOS-en, Windows PC-n és Macen. Tudnivalók a Workplace Chat alkalmazás letöltéséről vagy frissítéséről.

A Workplace Chat egy PC-re és Mac rendszerre készült asztali alkalmazás, amellyel a munkatársaiddal chatelhetsz.
A Workplace Chat alkalmazás jellemzői:
 • Közvetlenül az alkalmazásban fogadhatsz értesítéseket.
 • Támogatja a hang- és videohívást.
 • Lehetővé teszi a képernyőmegosztást.
 • Megkönnyíti a csoportjaid legújabb értesítéseinek megtekintését.
 • Támogatja a két résztvevős chatet és a csoportos csevegéseket is.
A Workplace Chat letöltése
A Workplace Chat alkalmazást itt töltheted le asztali számítógépről:
Az alkalmazás a Windows 8 és újabb rendszerek 32 és 64 bites verzióját, valamint a MacOS 10.9-es (Mavericks) és újabb verzióit támogatja. A MacOS korábbi verziói nem támogatottak.
Megjegyzés: A Workplace Chat nem igényel rendszergazdai jogosultságokat, tehát bárki telepítheti az alkalmazást, ha nem tiltotta le a rendszergazda.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha frissítés érhető el, azt a rendszer automatikusan letölti a háttérben. Ha a frissítés telepítésre kész, egy zöld fejléc jelenik meg az alkalmazás legfelső részén. Ha a zöld fejlécre kattintasz, azzal kilépsz az alkalmazásból, a rendszer telepíti a frissítést, majd újra megnyílik az alkalmazás. Ha manuálisan szeretnéd ellenőrizni, van-e elérhető frissítés, a Frissítések keresése parancsot is választhatod az alkalmazás főmenüjében.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Átalakítjuk és egyszerűsítjük a Workplace Chat iOS alkalmazást, hogy javítsuk a teljesítményt és az akadálymentességet, valamint biztosítsuk, hogy kevesebb helyet foglaljon a telefonodon.
Ha már le van töltve nálad a Workplace Chat iOS alkalmazás, értesítést kapsz, és automatikusan átirányítunk az új alkalmazásba.
A fejlesztések néhány hónapot igénybe vesznek, ezért előfordulhat, hogy néhány funkció hiányozni fog, de fokozatosan visszavezetjük őket. A teljesítmény javítására és a produktivitásod támogatására vonatkozó törekvéseink részeként egyes eltávolított funkciókat nem fogunk visszaállítani.
A következő funkciók nem lesznek visszaállítva:
 • „Emberek” lap
 • „Felfedezés” lap
 • Fényképszűrők
 • Matricatár
 • Emlékeztető beállítása
 • Becenevek
 • Egyéni „Tetszik” hangulatjel küldése
 • Reakció a „lefelé mutató hüvelykujj” hangulatjellel
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Átalakítjuk a Workplace Chat iOS alkalmazást, hogy modern és jó teljesítményű mobilos élményt tudjunk biztosítani a munka világa számára. Az alkalmazásunk segít jobbá tenni a teljesítményt és a produktivitást, emellett kevesebb helyet foglal már a telefonodon. Új funkciókat is bevezetünk, például a sötét módot. Az alkalmazás megjelenése több hónapon keresztül történik.
Új funkciók
Új funkciókat vezetünk be, hogy jobbá tegyük a Workplace Chat iOS alkalmazást.
Fontosabb funkciók:
 • Sötét mód
Az alkalmazást az alapoktól kezdve újraépítjük, ezért a keveset használt funkciók átmenetileg hiányozhatnak, amíg dolgozunk rajtuk. A teljesítmény jobbá tételére és a produktivitásod támogatására vonatkozó törekvéseink részeként egyes eltávolított, keveset használt funkciókat nem fogunk visszaállítani. Az alábbi listán megtekintheted a jelenleg hiányzó funkciókat és a visszaállításuk időpontját, valamint a törlésre kerülő funkciók is megtekinthetők itt:
Frissítés: 2020. november 9.
Visszaállítottuk az összes hiányzó funkciót, amelyek biztosítását októberig vállaltuk. Tovább követjük az ügyfelek minden beérkező visszajelzését, ezért ezután is küldj visszajelzést az alkalmazáson keresztül, hogy tökéletesíteni tudjuk az új Chat iOS alkalmazás nyújtotta élményt.
Elérhető Megszűnik
Robotok keresése
Statikus tartózkodási hely küldése
Robotos webhely-megtekintések használata
Nagyobb „Tetszik” ikon
Robotos gyors válaszok használata
„Tetszik” hangulatjel küldése és testreszabása, valamint hangulatjel-billentyűzet
Robotos műveletmenü használata
Matricabolt
Egyéni robotválaszok
„Lefelé mutató hüvelykujj” reakció
„Ne zavarjanak” ikon a Bejövő üzenetek mappában
Javaslatok üzenetműveletekre
„Ne zavarjanak” beállítása
Becenevek beállítása
A chatben megosztott összes médiatartalom megtekintése
Legutóbbi keresések
Matricák küldése
Adatforgalmi beállítások módosítása
@itt és @mindenki említés
Automatikus fényképmentés a kamera tárhelyére
Szavazások
Függőben lévő meghívások megtekintése
Egyéni robotválaszok
„Emberek” és „Felfedezés” lap
Üzenetek keresése
Csoportszín módosítása
Keresés a chatben
Egyéni értesítési beállítások
Állapotbeállítás
Fényképszerkesztés a fényképtáradból küldött fényképeknél
Csoportleírások beállítása
Csoportleírások módosítása
Továbbfejlesztett videohívás (hanggal együtt)
Fényképszerkesztés a kamerádból feltöltött fényképeknél
Csoportos chat leírásának és képének módosítása
Állapot beállítása
Fényképes jegyzet
Állapot beállítása
Hogyan tudok be- vagy kilépni a programból?
November 4-én elkezdtük az új Workplace iOS Chat kiterjesztését összes ügyfelünkre. Számításaink szerint kb. egy hét alatt tudjuk átállítani összes ügyfelünket az új alkalmazásra.
Ha vissza szeretnél váltani a Workplace Chat alkalmazás korábbi verziójára, nyisd meg a Workplace Chat iOS bejegyzését az Újdonságok „Korai elérés” területén, amelyhez az „Adminisztrációs felület” > Korai elérés kezelése pontban férsz hozzá, és válaszd a Senki lehetőséget. A felhasználók nem válthatnak vissza saját maguk, a rendszer-adminisztrátoroknak kell a teljes Workplace-példányban visszaállítaniuk a korábbi verziót.
Ha már frissítettünk az új alkalmazásra, a továbbiakban nem tudsz visszalépni a régi változatra.
Általánosságban 1 napra van szükség az új iOS-alkalmazásra vagy a korábbi verzióra való átálláshoz. A példányod átállása után a felhasználóknak kétszer újra kell indítaniuk az alkalmazást, hogy használhassák az alkalmazás másik verzióját. A teljes megjelenést követően a felhasználóknak semmi teendőjük nem lesz. Értesítésben fogunk tájékoztatni arról, amikor hozzáférsz az új Workplace Chat iOS alkalmazáshoz.
Ha visszajelzést szeretnél küldeni nekünk, nyisd meg a Workplace Chat iOS alkalmazás beállításait, és válaszd a Visszajelzés küldése lehetőséget.
Android-alkalmazás
Jelenleg nem tervezzük az androidos élmény átalakítását. Továbbra is folytatjuk az androidos élmény fejlesztését új funkciókkal, például hamarosan megjelenik a Workplace-szobák funkció. Az Android-felhasználók számára az egyetlen nem elérhető funkció az alkalmazáson belüli sötét mód.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace Chat béta a korai elérési programunkba regisztrált szervezetek számára érhető el.
Az új Workplace Chat asztali alkalmazás segítségével kapcsolatot tarthatsz a csapatoddal. Az alkalmazás támogatja az üzenetküldést, a video- és audiochatet, valamint a képernyőmegosztást.
Funkciók
A Workplace Chat asztali alkalmazás új funkciói között szerepel például a sötét mód és a „Bejövő üzenetek” mappa kompakt nézete. Előfordulhat, hogy egyes funkciók nem érhetők el az alkalmazás új verziójában. Ide tartoznak a következők:
 • Értesítési ikon bejegyzésértesítésnél
 • Mentett üzenetek, rögzített üzenetek és üzenetemlékeztetők
 • Fénykép küldése számítógépes kamerából
 • Rögzített chatek módosítása
 • Az összes megosztott fájl felsorolása egy üzenetváltásban
 • A „Bejövő üzenetek” szűrése (pl. olvasatlan/véglegesen elrejtve)
 • Üzenetváltás végleges elrejtése
 • Vállalati szinten tiltólistára tett funkciók
 • Felhasználói profil adatainak megjelenítése (pl. e-mail-cím, részleg)
 • MSI Enterprise Installer gépi telepítésekhez
 • Előfordulhat, hogy a felület egy része csak angolul jelenik meg

Az alkalmazás használata
Az új asztali alkalmazás használatához a szervezetednek regisztrálnia kell a Korai elérési programunkba. A szervezeted regisztrálásához fordulj a Workplace-kapcsolatodhoz.
A regisztráció után az adminisztrátorok az adminisztrációs felület Újdonságok területén elérhetővé tehetik az alkalmazást a szervezetükben. A regisztráció után a felhasználók a Workplace bal alsó sarkában lévő súgómenüből tudják letölteni az alkalmazást. Az asztali alkalmazás korábbi verziójának felhasználóinál az alkalmazás automatikusan az új verzióra frissül a következő megjelentetéskor.
Az adminisztrátorok el is távolíthatják a vállalatukat a Korai elérési programunkból. Az alkalmazás ekkor visszaáll a korábbi verzióra minden felhasználónál.
Megjegyzés: Ha valami nem a vártnak megfelelően működik, az alkalmazás „Súgó” menüjében rendelkezésre áll a Visszajelzés küldése lehetőség.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
If you have received a notice saying that your Workplace requires a Desktop App update, it's because you're a System Admin of your Workplace and your version of the Workplace Desktop App on Windows is no longer auto-updating.
We have fixed this issue in v1.0.76, but all older versions of the desktop app must be updated manually.
There are two ways you can update:
 • Manual App Update: All impacted users received a banner notice to download the new desktop app. If you missed it, you can download it here: https://work.workplace.com/work/chat/download.
 • MSI: You can also use the Microsoft Installer Package (MSI) to update the desktop app on behalf of your users. This new version allows admins to force the app to update on next user login. Workplace admins can download the Workplace Chat MSI package by going to the Integrations tab in Admin Panel or you can find it here: https://work.workplace.com/work/chat/download/msi.
Hasznosnak találtad ezt az információt?