Hogyan oszthatok meg Workplace-bejegyzést az idővonalamról?

  1. Az idővonalon a bejegyzés alján kattints a Megosztás gombra.
  2. A legördülő menüben add meg, hogy a bejegyzést csoportban, eseményben, privát üzenetben vagy az idővonaladon szeretnéd-e megosztani.
  3. Válaszd ki azt a csoportot, eseményt vagy személyt, akivel szeretnéd megosztani a bejegyzést.
  4. Kattints a Közzététel vagy a Küldés pontra.
Fontos tudni, hogy ha megosztasz egy bejegyzést, azzal nem törlöd az idővonaladról. Ha szeretnéd törölni a bejegyzést az idővonaladról, azt manuálisan kell megtenned.
Hasznosnak találtad ezt az információt?