Biztonság és jog

Tudnivalók arról, hogyan tudod megőrizni a Workplace-közösséged biztonságát, valamint hogyan tudsz megfelelni az eDiscovery-kéréseknek és letölteni biztonsági tanúsításokat.

A Workplace fejlesztésekor a biztonság kiemelt hangsúlyt kapott. A platform ugyanazokat a kiváló keretrendszereket és infrastruktúrákat használja, amelyek a Facebook biztonságát is szolgálják. A biztonságról ebben az útmutatóban tájékozódhatsz.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace-ügyfelek partnereink termékeinek felhasználásával eleget tehetnek egyéni követelményeiknek a megfelelőség, az adatbiztonság, a fenyegetésekkel szembeni védelem és az elektronikus jogi adatszolgáltatás terén. Itt olvashatsz bővebben a megfelelőségi integrációk kialakításáról.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
eDiscovery iratkezelési megoldásokat nyújtó partnereinkről a fejlesztői dokumentációnk eDiscovery, Archive and Compliance (eDiscovery iratkezelés, archiválás és megfelelőség) részében olvashatsz részletesebben.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace szolgáltatás adminisztrátoraira vonatozik.
Az adminisztrátorok elérhetnek egy példányt a Workplace legutóbbi biztonsági tanúsításaiból.
Így tudsz letölteni biztonsági tanúsítást a számítógépedről:
  1. Kattints az Adminisztrációs felület > Biztonság pontra.
  2. Kattints a Továbbiak > Tanúsítások pontra, keresd meg a letölteni kívánt biztonsági jelentést, majd kattints a Jelentés letöltése lehetőségre.
  3. Letöltődik egy PDF-fájl a számítógépedre. A jelentés megtekintéséhez megnyithatod a fájlt a böngésződ letöltési előzményei közül vagy a számítógépeden a letöltés helyéről.
További biztonsági tanúsítások és jelentések a webhelyünkön találhatók.
Hasznosnak találtad ezt az információt?