Hogyan tudom bekapcsolni az önmeghívást a Workplace-ben?

Az adminisztrátorok bekapcsolhatják az önmeghívási beállítást. Ezzel lehetővé teheted, hogy a kiválasztott levelezési tartományokból bárki csatlakozzon a Workplace szolgáltatásodhoz anélkül, hogy meghívást kapna.
Így tudod bekapcsolni az önmeghívást:
  1. Az Adminisztrációs felületen kattints a Beállítások pontra.
  2. Kattints a ikonra a Ki csatlakozhat a Workplace szolgáltatásotokhoz? pont mellett.
  3. Válaszd ki a Bárki az engedélyezett vagy hitelesített tartományokból lehetőséget, majd kattints a Mentés gombra.
  4. Visszatérve a beállítási oldalra kattints a ikonra a Hozzáférési kérések pont mellett.
  5. Válaszd ki Az ebből a tartományból érkező hozzáférési kérések automatikus jóváhagyása lehetőséget, majd kattints a Mentés gombra.
Így a kiválasztott, akár ellenőrzött, akár engedélyezési listára felvett levelezési tartományból érkezők automatikusan tudnak csatlakozni a Workplace szolgáltatásodhoz anélkül, hogy az adminisztrátoroknak jóvá kellene hagynia a kérést.
Hasznosnak találtad ezt az információt?