Csomagok

A Workplace szolgáltatás az Essential, az Advanced és az Enterprise csomag formájában érhető el. Tájékozódhatsz arról, melyik a megfelelő csomag a szervezeted számára.

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
A termék jellemzőiA Workplace Essential funkciói a hírfolyam, a csoportok kezelése, a chat és az élő videó. Ezenfelül a Workplace Essential adminisztratív funkciókkal is rendelkezik: adminisztrációs felület, integrációk, emberek és csoportok kezelése. A hírfolyamon, a csoportokon, a chaten és az élő videókon kívül a Workplace Advanced adminisztratív funkciókat is kínál, például adatelemzést, adminisztrációs felületet, valamint identitásszolgáltatókkal való integrációt.A Workplace Advanced funkcióin felül a Workplace Enterprise 4 órás kezdeti válaszidejű támogatást kínál, továbbá külön Enterprise-támogatási csapat elérését, elsőbbségi problémaelhárítást, valamint korai hozzáférést az új funkciókhoz.
TartalommoderálásA tartalmat a közösségi adminisztrátorok ellenőrzik.A tartalmat a közösségi adminisztrátorok ellenőrzik.A tartalmat a közösségi adminisztrátorok ellenőrzik.
Fiók létrehozása és törléseA közösség adminisztrátorai közvetlenül létesíthetnek és törölhetnek fiókokat.A közösség adminisztrátorai közvetlenül létesíthetnek és törölhetnek fiókokat. A közösség adminisztrátorai közvetlenül létesíthetnek és törölhetnek fiókokat.
Adatok tulajdonjogaA közösséget közösségi adminisztrátor kezeli, az adatok tulajdonosa és feldolgozója pedig a vállalat. A közösségi adminisztrátor bármikor módosíthatja, törölheti vagy exportálhatja az adataidat. A közösséget közösségi adminisztrátor kezeli, az adatok tulajdonosa és feldolgozója pedig a vállalat. A közösségi adminisztrátor bármikor módosíthatja, törölheti vagy exportálhatja az adataidat. A közösséget közösségi adminisztrátor kezeli, az adatok tulajdonosa és feldolgozója pedig a vállalat. A közösségi adminisztrátor bármikor módosíthatja, törölheti vagy exportálhatja az adataidat.
Bejegyzések láthatóságaAz általad közzétett tartalom a következők számára látható: te, annak a csoportnak a tagjai, amelyben a bejegyzést közzétetted, vagy – nyitott csoport esetén – azon a csoporton kívül személyek, amelyben a bejegyzést közzétetted. A közösség adminisztrátorai láthatják az általad közzétett adatokat, még a titkos csoportokban is. Az általad közzétett tartalom a következők számára látható: te, annak a csoportnak a tagjai, amelyben a bejegyzést közzétetted, vagy – nyitott csoport esetén – azon a csoporton kívül személyek, amelyben a bejegyzést közzétetted. A közösség adminisztrátorai láthatják az általad közzétett adatokat, még a titkos csoportokban is. Az általad közzétett tartalom a következők számára látható: te, annak a csoportnak a tagjai, amelyben a bejegyzést közzétetted, vagy – nyitott csoport esetén – azon a csoporton kívül személyek, amelyben a bejegyzést közzétetted. A közösség adminisztrátorai láthatják az általad közzétett adatokat, még a titkos csoportokban is.
FizetésA Workplace Essential díjtalanul igénybe vehető szolgáltatás. A Workplace Advanced ügyfelei 30 napos ingyenes próbaidőszakot kapnak. Az ingyenes próbaidőszakot követően a Workplace Advanced használata díjköteles.A Workplace Enterprise használata díjköteles.
Létrehozható fiókok számaKorlátlan. Korlátlan.Korlátlan.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace Essential csapatok és kisvállalkozások kommunikációját szolgálja. A használata ingyenes. A Workplace Essential csomagot 2020-ban kezdjük bevezetni.
A Workplace Advanced célja, hogy egy teljes szervezet minden tagja kapcsolatba léphessen egymással. Ára személyenként havonta 4 $. Ez az általunk javasolt csomag.
A Workplace Enterprise olyan szervezetek számára készült, amelyek méretükből vagy ágazatukból kifolyólag magasabb szintű összetettséggel működnek. Az ára személyenként havonta 8 $. Az Enterprise csomag megrendeléséhez fel kell venned a kapcsolatot a Workplace értékesítési csapatával vagy egy Workplace-partnerrel.
A Workplace „Nem irodai munkatársak” csomag a Workplace Advanced vagy a Workplace Enterprise csomag bővítményeként használható.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace aktív felhasználónként havi 4 dollár átalánydíjat számít fel a Workplace Advanced szolgáltatás használatáért.
A díjat a közösség minden munkatársa után levonjuk – akkor is, ha egy felhasználó nem használja a vállalati e-mail-tartományodat a bejelentkezéshez.
Fontos tudni, hogy a számlázás pénzneme az USA-dollár (USD). Az áraink nem tartalmazzák a vonatkozó adókat. Az árképzéssel kapcsolatos legfrissebb információk az árképzési információs oldalunkon érhetők el.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace Standardról Workplace Advanced-fiókra váltás igényléséhez számítógépről kell bejelentkezned a Workplace-re.
A következő módon válthatsz Workplace Standardról Workplace Advanced-fiókra:
 1. A Workplace bal felső sarkában a Hírfolyam pont alatt kattints a Váltás gombra.
 2. Töltsd ki az űrlapot, amely további információkat kér a vállalatodról.
 3. A négyzet bejelölésével jelezd, hogy megértetted a szerződést.
 4. Kattints a Folytatás gombra. A rendszer ekkor végigvezet a tartomány-ellenőrzési folyamaton.
Vedd figyelembe, hogy a Workplace Advanced változatára váltasz, azzal a közösséged új feltételeket fogad el. Itt olvashatsz bővebben a Workplace Advanced jellemzőiről.
Ha először váltasz a Workplace Advanced változatra, ingyenesen kipróbálhatod egy próbaidőszak keretében. Ha az Advanced csomagra regisztrálsz, aztán Standardra, majd újra az Advanced változatra váltasz, nem leszel új próbaidőszakra jogosult.
Fontos tudni, hogy az Advanced szolgáltatásra váltáshoz igazolnod kell, hogy a levelezési tartomány vállalatod tulajdonában áll.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Advanced szolgáltatás adminisztrátoraira vonatozik.
Így válthatsz Workplace Essential-fiókra:
 1. Számítógépen kattints a profilod bal felső részén az Adminisztrációs felület lehetőségre.
 2. Kattints a Fizetések pontra.
 3. Kattints a Csomagok áttekintése lehetőségre, majd válaszd a Váltás az Essential verzióra pontot.
 4. Amikor megjelenik a képernyőn, kattints az Átváltás megerősítése gombra a folyamat véglegesítéséhez.
Az Átállás az Advanced szolgáltatásra gombra kattintva bármikor visszaválthatsz az Advanced verzióra.
Megjegyzés: Ha nem jelenik meg a Váltás az Essential verzióra lehetőség, akkor lehet, hogy ki kell jelentkezned a fiókodból, majd a böngésző gyorsítótárának kiürítése után újra be kell jelentkezned.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha a Workplace Advancedról a Workplace Essential verzióra váltasz, az áttérést követően nem fogod tudni elérni a következőket:
El nem küldött meghívások
 • Az el nem küldött meghívások véglegesen törlődnek a közösségedből.
Egyszeri bejelentkezés (SSO)
 • Ha egyszeri bejelentkezést használsz, az összes munkatársadat kijelentkeztetjük, és saját jelszót kell beállítaniuk. Emellett nem fognak tudni egy kattintással bejelentkezni.
A közösségben a Workplace-t használókat megjelenítő analitikai funkciók
 • Az adminisztrációs felület el fog tűnni. Emiatt nem fogod látni, hogy mely emberek és csoportok a legaktívabbak a Workplace-en.
Egyéni e-mailes támogatás adminisztrátoroknak
 • Többé nem kaphatsz közvetlen támogatást e-mailben a kérdéseidre, ugyanakkor a Súgóközponthoz továbbra is hozzáférhetsz.
Adminisztrátori beállítások a közösség kezeléséhez
 • Többé nem moderálhatsz bejegyzéseket, nem te fogod felügyelni a saját adataidat és felhasználóidat, továbbá nem láthatod, ha a közösségedben valaki jelentett egy bejegyzést.
API-k egyéni integrációkhoz, robotok
 • Többé nem használhatsz robotokat, és nem férhetsz hozzá az API-hoz egyéni integráció céljából.
Szinkronizálás a G Suite és más identitásszolgáltatókkal
 • Többé nem tudsz majd gördülékenyen szinkronizálni az identitásszolgáltatókkal, tehát nem lesz automatikus az emberek hozzáadása és eltávolítása, amikor csatlakoznak a vállalathoz, illetve távoznak onnan. A korábban szinkronizált felhasználók a Workplace-en maradnak.
Megjegyzés: Ha van már egyéni Workplace URL-címed, vagy ha több ellenőrzött levelezési tartományod van, azokat nem módosítjuk; ugyanakkor fontos tudni, hogy a Workplace Essential verzióra váltás után már nem fogod tudni módosítani vagy kezelni ezeket az információkat.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Fejlesztjük a Workplace-t annak érdekében, hogy jobb élményt nyújtson neked és a munkaközösségednek egyaránt.
Mivel újabb és jobb Workplace-környezetre váltunk, törölni fogjuk a Workplace Standardot, és idővel átveszi a helyét a Workplace Essential, amely új funkciókat és frissítéseket kínál – például egy adminisztrációs felületet rendszeradminisztrátorok számára.

Tartomány-ellenőrzés
Ha a Workplace Standard után hozzáférésre van szükség a Workplace Essential rendszerében, a felhasználóknak először ellenőrizniük kell a tartományukat. A tartomány-ellenőrzést a hírfolyam tetején, a Frissítési csomag elemre kattintva érheted el. Ezután ki kell jelölnöd egy rendszeradminisztrátort, aki adatkezelő szerepkörben működik közre. Ha nincs kijelölve adatkezelő vagy rendszeradminisztrátor, elvész a Workplace Standard-hozzáférésed.

Új adminisztrátor kijelölése
Ha a Workplace-edben senki sem tudja ellenőrizni a tartományodat, akkor e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot, hogy segítsünk az adminisztrátor kiválasztásában.
Hasznosnak találtad ezt az információt?