Csomagok

A Workplace szolgáltatás az Advanced és az Enterprise csomag formájában érhető el. Tájékozódhatsz arról, melyik a megfelelő csomag a szervezeted számára.

Egyféle Core csomag létezik, amelyhez opcionális kiegészítő modulok választhatók. A számlát havi rendszerességgel, a Workplace szolgáltatásodba meghívott emberek száma alapján fogjuk kiállítani.
A csomagokhoz tartozó funkciók teljes listájáért látogass el a Workplace árképzési oldalára.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace Essential csapatok és kisvállalkozások kommunikációját szolgálja. A használata ingyenes. A Workplace Essential csomagot 2020-ban kezdjük bevezetni.
A Workplace Advanced célja, hogy egy teljes szervezet minden tagja kapcsolatba léphessen egymással. Ára személyenként havonta 4 $. Ez az általunk javasolt csomag.
A Workplace Enterprise olyan szervezetek számára készült, amelyek méretükből vagy ágazatukból kifolyólag magasabb szintű összetettséggel működnek. Az ára személyenként havonta 8 $. Az Enterprise csomag megrendeléséhez fel kell venned a kapcsolatot a Workplace értékesítési csapatával vagy egy Workplace-partnerrel.
A Workplace „Nem irodai munkatársak” csomag a Workplace Advanced vagy a Workplace Enterprise csomag bővítményeként használható.
Megjegyzés: A csomagokkal és az árképzéssel kapcsolatos további információért tekintsd meg az „Árképzés” szakaszt.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace aktív felhasználónként havi 4 dollár átalánydíjat számít fel a Workplace Advanced szolgáltatás használatáért.
A díjat a közösség minden munkatársa után levonjuk – akkor is, ha egy felhasználó nem használja a vállalati e-mail-tartományodat a bejelentkezéshez.
Fontos tudni, hogy a számlázás pénzneme az USA-dollár (USD). Az áraink nem tartalmazzák a vonatkozó adókat. Az árképzéssel kapcsolatos legfrissebb információk az árképzési információs oldalunkon érhetők el.
Hasznosnak találtad ezt az információt?