Támogatás

Megismerheted, milyen támogatás érhető el számodra Workplace-ügyfélként. Még nem szeretnél támogatási kérést benyújtani? A tanulási és képzési információforrásainkból segítséget kaphatsz.

Az online súgóforrásokhoz a Workplace minden ügyfele hozzáférhet. Az alábbiakban megtudhatod, milyen további támogatási lehetőségek érhetők el a te Workplace-csomagoddal.
Milyen további támogatási lehetőségek állnak rendelkezésre?
Amennyiben további támogatásra van szükség, az adminisztrátorok üzenetben vagy chatben közvetlenül is felvehetik a kapcsolatot a Workplace támogatási csapatával. A támogatási üzenetmappa megnyitása és új kérés indítása:
 1. Nyisd meg az adminisztrációs felületet a Workplace navigációs sávjából.
 2. Kattints a Kapcsolatfelvétel a támogatással lehetőségre.
 3. Ha üzenetet szeretnél küldeni a Workplace-támogatásnak, kattints a Kérdés feltétele lehetőségre.
 4. Ha azonnali üzenetküldésen keresztül szeretnél segítséget kérni, kattints a Fordulj hozzánk chaten! lehetőségre. A chates támogatás bevezetése folyamatban van, és még nem érhető el minden ügyfél számára.
Ezt a képernyőt úgy is elérheted, ha a Workplace navigációs sávjában a ikonra kattintasz, majd kiválasztod a Kapcsolatfelvétel a Workplace-támogatással lehetőséget.
A támogatási üzenetmappában megnézheted a korábbi támogatási kéréseket, aktuális állapot szerint szűrheted őket, és azt is láthatod, hogy van-e bármilyen szolgáltatáskiesés, amely hatással lehet a Workplace működésére.
További segítségre van szükséged?
A Workplace minden felhasználója igénybe veheti az alábbi, egyéb támogatási lehetőségeket:
 • Fejlesztői támogatás: Itt tájékozódhatsz a vállalatod és a Workplace közötti technikai integrációs lehetőségekről.
 • Ügyfél-információs központ. Ez az a központi hely, ahol megtalálhatod a Workplace szolgáltatással kapcsolatos valamennyi bevált gyakorlatot és információforrást. Segíthet a szervezetednek sikeresen bevezetni a Workplace szolgáltatást, és gyors eredményeket elérni.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A közvetlen támogatás használatának számos előnye van:
 • Az adminisztrátorok a vállalat adminisztrátorai által létrehozott összes támogatási kérést láthatják.
 • A közvetlen támogatás a termékben érhető el, az adminisztrátoroknak tehát nem kell segítséget kérniük a Workplace szolgáltatáson kívül.
 • Az adminisztrátorok megtekinthetik az általuk beküldött támogatási kérés állapotát, és nyomon követhetik a megoldás előrehaladását.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A prioritásokkal tájékoztathatod a Workplace-támogatást a probléma vagy a kérdés vállalkozásra gyakorolt hatásáról és sürgősségéről. Az egyes prioritásokra vonatkozó irányelvek az alábbiakban találhatók.
Magas prioritás: Jelentős üzleti hatás
Jelentős vállalkozásra gyakorolt hatás. A probléma megakadályozza a felhasználókat abban, hogy elvégezzék a munkájukat. Azonnali lépések szükségesek. Nincs lehetséges kerülő megoldás.
Példák:
 • Egyetlen felhasználó sem tud bejelentkezni a Workplace szolgáltatásba.
 • A Workplace egyik kulcsfontosságú komponense nem működik egyetlen felhasználónak sem (pl. csoportok létrehozásának funkciója).
 • Fontos érdekelt, például a vállalat vezérigazgatója nem tudja használni a Workplace egyik központi funkcióját (pl. nem tud élő adást indítani).
Közepes prioritás: Közepes üzleti hatás
Közepes vállalkozásra gyakorolt hatás. A probléma megakadályoz néhány felhasználót abban, hogy elvégezzék a munkájukat. Van kerülő megoldás. Egy nem elsődleges Workplace-funkció nem működik a felhasználóknál.
Példák:
 • Néhány felhasználó nem tud élő adást indítani.
 • A Workplace egyik nem kulcsfontosságú komponense nem a vártnak megfelelően működik – a Mac-felhasználók nem tudnak videót letölteni.
Alacsony prioritás: Csekély üzleti hatás
Csekély vállalkozásra gyakorolt hatás. A probléma átmeneti. Van kerülő megoldás. A probléma az összes felhasználó kevesebb mint 5%-át érinti, és nem központi Workplace-komponensről van szó.
Példák:
 • Az egyik felhasználó időnként nem tudja megnézni az egyik csoporthoz kapcsolt egyik chates üzenetváltást.
 • Néhány felhasználó nem tud letölteni egy videót Android rendszerű telefon használata esetén, de laptopon vagy iOS-készüléken nem jelentkezik a probléma.
 • Mérsékeltebb jellegű problémák az API-használattal/fejlesztői támogatással kapcsolatban.
Megjegyzés: A prioritások fő célja, hogy jelezhető legyen a vállalkozásra gyakorolt hatás vagy a probléma sürgőssége a Workplace támogatói csapatának. A prioritások nem garantálnak gyorsabb vagy lassabb megoldást, hanem abban segítenek, hogy jobban összpontosíthassunk a nagyobb hatást gyakorló és sürgős problémákra.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Egyéb támogatás
Az Ügyfélközpont központi helyet kínál a Workplace szolgáltatással kapcsolatos bevált gyakorlatok és források eléréséhez a Workplace sikeres bevezetése és a gyors szervezeti sikerek érdekében.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Új bejegyzés jelenik meg az állapotoldalon, amikor azonosítunk egy problémát, amikor változik a probléma állapota, valamint akkor, amikor a problémát elhárítottuk.
Az állapotoldal nyilvánosan elérhető a workplace.com/status címen. A Workplace-webhely láblécében is található hivatkozás az oldalra.
Feliratkozás a frissítésekre
A Workplace szolgáltatás állapota közzétevői integrációt hozzáadhatod egy Workplace-csoporthoz. Amikor probléma merül fel vagy oldódik meg „A Workplace szolgáltatás állapota” oldalon, az integráció közzéteszi ezt a csoportban, és a tagok push és e-mail-értesítést kapnak róla.
Így tudod hozzáadni az integrációt:
 1. A csoportban, amelynek az adminisztrátora vagy, kattints a Továbbiak lapra, és válaszd ki az Integrációk pontot.
 2. Kattints A Workplace szolgáltatás állapota lehetőségre.
 3. Válaszd a Hozzáadás lehetőséget.
A kedvenc RSS-olvasódat is használhatod „A Workplace szolgáltatás állapota” RSS-hírcsatornára való feliratkozáshoz.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Probléma bejelentése
Ha problémát tapasztalsz a Workplace szolgáltatásban, a workplace.com/status oldalon kiderítheted, hogy a probléma más ügyfeleket is érint-e. „A Workplace szolgáltatás állapota” oldalon csak azokat a problémákat soroljuk fel, amelyek akadályozzák a felhasználókat a központi Workplace-funkciók használatában. Ezek a funkciók az állapotjelző oldal tetején jelennek meg.
Ha Workplace-adminisztrátorként problémát észlelsz az egyik ilyen funkciót illetően, de nem látod felsorolva az állapotjelző oldalon, hibajegyet küldhetsz a támogatási csapatunknak.
Hasznosnak találtad ezt az információt?