Támogatás

Megismerheted, milyen támogatás érhető el számodra Workplace-ügyfélként. Még nem szeretnél támogatási kérést benyújtani? A tanulási és képzési információforrásainkból segítséget kaphatsz.

Támogatási csapatunkkal csak akkor veheted fel a kapcsolatot, ha a Workplace Premium adminisztrátora vagy.
Ha a Workplace Premium adminisztrátora vagy:
Kattints az oldalad jobb felső sarkában a ikonra. A következő lehetőségeid vannak:
 • Fordulj a Workplace-támogatáshoz. Csapatunknak 48 óra áll rendelkezésre, hogy reagáljon a megkeresésre, de általában próbálunk egy munkanapon jelentkezni.
 • Nyisd meg a Támogatási üzenetmappát. Itt találod az üzenetváltásokat a Workplace-támogatással. Az üzenetekre a támogatási üzenetmappán keresztül vagy a munkahelyi e-mail címed használatával válaszolhatsz.
 • Kérdést tehetsz fel a közösségnek. A közösségi súgótartalom az a hely, ahol kapcsolatba léphetsz Workplace-felhasználókkal más vállalatoktól és a sajátodtól, hogy válaszokat keress és ossz meg a Workplace-szel kapcsolatban. Saját csapatunk tagjai szintén részt vesznek a beszélgetésekben.
 • Visszajelzés küldése. A nekünk küldött ötleteket megvizsgáljuk, és sokat felhasználunk közülük arra, hogy a Workplace használhatóságát mindenki számára jobbá tegyük. Ha olyan problémád van, amely azonnali támogatást igényel, akkor arra kérünk, hogy fordulj a Workplace-támogatáshoz.
Ha további segítségre van szükséged, a következő lehetőségek is rendelkezésedre állnak:
 • Felkeresheted a fejlesztői támogatási webhelyet. A fejlesztői támogatási webhelyen tájékozódhatsz a vállalatod és a Workplace szolgáltatás közötti műszaki integrációs lehetőségekről.
 • Felkeresheted az Átalakítási központot. Az Átalakítási központ központi helyet kínál a Workplace szolgáltatással kapcsolatos bevált gyakorlatok és források eléréséhez a Workplace sikeres bevezetése és a gyors szervezeti sikerek érdekében.
Ha nem vagy adminisztrátor, vagy a Workplace Standard szolgáltatást használod:
Kattints az oldalad jobb felső sarkában a ikonra. A következő lehetőségeid vannak:
 • Kérdést tehetsz fel a közösségnek. A közösségi súgótartalom az a hely, ahol kapcsolatba léphetsz Workplace-felhasználókkal más vállalatoktól és a sajátodtól, hogy válaszokat keress és ossz meg a Workplace-szel kapcsolatban. Saját csapatunk tagjai szintén részt vesznek a beszélgetésekben.
 • Visszajelzés küldése. A nekünk küldött ötleteket megvizsgáljuk, és sokat felhasználunk közülük arra, hogy a Workplace használhatóságát mindenki számára jobbá tegyük.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Advanced szolgáltatás felhasználóira vonatkozik. A közvetlen támogatást csak asztali gépről tudod elérni.
A közvetlen támogatás használatának számos előnye van:
 • Az adminisztrátorok a vállalat adminisztrátorai által létrehozott összes támogatási kérést láthatják.
 • A közvetlen támogatás közvetlenül a termékben érhető el, az adminisztrátoroknak tehát nem kell a Workplace-en kívül segítséget kérniük.
 • Az adminisztrátorok megtekinthetik az általuk beküldött jegyek állapotát, és nyomon követhetik a megoldás előrehaladását.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A prioritásokkal tájékoztathatod a Workplace-támogatást a probléma vagy a kérdés vállalkozásra gyakorolt hatásáról és sürgősségéről. Az egyes prioritásokra vonatkozó irányelvek az alábbiakban találhatók.
Magas prioritás: Jelentős üzleti hatás
Jelentős vállalkozásra gyakorolt hatás. A probléma megakadályozza a felhasználókat abban, hogy elvégezzék a munkájukat. Azonnali lépések szükségesek. Nincs lehetséges kerülő megoldás.
Példák:
 • Egyetlen felhasználó sem tud bejelentkezni a Workplace szolgáltatásba.
 • A Workplace egyik kulcsfontosságú komponense nem működik egyetlen felhasználónak sem (pl. csoportok létrehozásának funkciója).
 • Fontos érdekelt, például a vállalat vezérigazgatója nem tudja használni a Workplace egyik központi funkcióját (pl. nem tud élő adást indítani).
Közepes prioritás: Közepes üzleti hatás
Közepes vállalkozásra gyakorolt hatás. A probléma megakadályoz néhány felhasználót abban, hogy elvégezzék a munkájukat. Van kerülő megoldás. Egy nem elsődleges Workplace-funkció nem működik a felhasználóknál.
Példák:
 • Néhány felhasználó nem tud élő adást indítani.
 • A Workplace egyik nem kulcsfontosságú komponense nem a vártnak megfelelően működik – a Mac-felhasználók nem tudnak videót letölteni.
Alacsony prioritás: Csekély üzleti hatás
Csekély vállalkozásra gyakorolt hatás. A probléma átmeneti. Van kerülő megoldás. A probléma az összes felhasználó kevesebb mint 5%-át érinti, és nem központi Workplace-komponensről van szó.
Példák:
 • Az egyik felhasználó időnként nem tudja megnézni az egyik csoporthoz kapcsolt egyik chates üzenetváltást.
 • Néhány felhasználó nem tud letölteni egy videót Android rendszerű telefon használata esetén, de laptopon vagy iOS-készüléken nem jelentkezik a probléma.
 • Mérsékeltebb jellegű problémák az API-használattal/fejlesztői támogatással kapcsolatban.
Megjegyzés: A prioritások fő célja, hogy jelezhető legyen a vállalkozásra gyakorolt hatás vagy a probléma sürgőssége a Workplace támogatói csapatának. A prioritások nem garantálnak gyorsabb vagy lassabb megoldást, hanem abban segítenek, hogy jobban összpontosíthassunk a nagyobb hatást gyakorló és sürgős problémákra.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Egyéb támogatás
Az Ügyfélközpont központi helyet kínál a Workplace szolgáltatással kapcsolatos bevált gyakorlatok és források eléréséhez a Workplace sikeres bevezetése és a gyors szervezeti sikerek érdekében.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Új bejegyzés jelenik meg az állapotoldalon, amikor azonosítunk egy problémát, amikor változik a probléma állapota, valamint akkor, amikor a problémát elhárítottuk.
Az állapotoldal nyilvánosan elérhető a workplace.com/status címen. A Workplace-webhely láblécében is található hivatkozás az oldalra.
Feliratkozás a frissítésekre
A Workplace szolgáltatás állapota közzétevői integrációt hozzáadhatod egy Workplace-csoporthoz. Amikor probléma merül fel vagy oldódik meg „A Workplace szolgáltatás állapota” oldalon, az integráció közzéteszi ezt a csoportban, és a tagok push és e-mail-értesítést kapnak róla.
Így tudod hozzáadni az integrációt:
 1. A csoportban, amelynek az adminisztrátora vagy, kattints a Továbbiak lapra, és válaszd ki az Integrációk pontot.
 2. Kattints A Workplace szolgáltatás állapota lehetőségre.
 3. Válaszd a Hozzáadás lehetőséget.
A kedvenc RSS-olvasódat is használhatod „A Workplace szolgáltatás állapota” RSS-hírcsatornára való feliratkozáshoz.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Probléma bejelentése
Ha problémát tapasztalsz a Workplace szolgáltatásban, megnézheted a workplace.com/status oldalt, hogy kiderítsd, a probléma más ügyfeleket is érint-e. „A Workplace szolgáltatás állapota” oldalon csak azokat a problémákat soroljuk fel, amelyek akadályozzák a felhasználókat a központi Workplace-funkciók használatában. Ezek a funkciók az állapotoldal tetején jelennek meg.
Ha Workplace Advanced-adminisztrátor vagy, és problémát észlelsz ezeknek a funkcióknak a valamelyikével, de nem látod felsorolva az állapotoldalon, hibajegyet küldhetsz a támogatási csapatunknak.
Hasznosnak találtad ezt az információt?