Hogyan tudok rögzíteni egy csoportot a Workplace-ben?

Csoportot csak akkor tudsz rögzíteni, ha a számítógépedről jelentkezel be a Workplace rendszerébe.
A rögzített csoportok azok a kapcsolt csoportok, amelyeknek prioritást szeretnél adni. Ezek mindig a kapcsolt csoportok listájának elején szerepelnek. Egyszerre legfeljebb három rögzített csoportod lehet.
Így tudsz rögzíteni egy kapcsolt csoportot:
  1. Kattints a Névjegy lehetőségre abban a csoportban, amelyhez rögzíteni szeretnéd a csoportot.
  2. Kattints Az adminisztrátorok ajánlásával terület melletti Kezelés lehetőségre.
  3. Kattints az Ajánlott csoportok kezelése lehetőségre.
  4. Kattints a rögzíteni kívánt csoport melletti ikonra.
  5. Kattints az Ajánlott csoport rögzítése felül lehetőségre.
Hasznosnak találtad ezt az információt?