Milyen típusú Workplace-csomagok léteznek?

Íme egy áttekintés a két különböző Workplace-csomagról. Ha szeretnéd megtekinteni, konkrétan mely funkciók érhetők el az Advanced és az Enterprise csomagban, látogass el a Workplace árképzési oldalára.
Két különböző Workplace-csomag létezik. Havonta kapsz számlát az alapján, hány ember aktív a Workplace szolgáltatásodban.
Az egyes csomagokba tartozó funkciók teljes listájáért látogass el a Workplace árképzési oldalára.
Workplace Advanced
A Workplace Advanced arra szolgál, hogy szorosabbra fűzze a szervezeten belüli kapcsolatokat a Workplace-ben. Olyan ismerős Workplace-funkciókat tartalmaz, mint például a chat, az élő videó és a csoportok, illetve az adminisztrátori beállítások. A Workplace Advanced használata havonta 4 dollárba kerül személyenként. A Workplace Advanced segítségével a nem irodai munkatársak fejenként havi 1,5 dollárért csatlakozhatnak a Workplace Frontline alkalmazáshoz mobilon.
Workplace Enterprise
A Workplace Enterprise olyan szervezetek számára készült, amelyek méretükből vagy ágazatukból kifolyólag magasabb szintű összetettséggel működnek és magasabb szintű támogatást igényelnek. Az Advanced csomag valamennyi funkcióján kívül 4 órás kezdő támogatási válaszidőt, elsőbbségi támogatást, valamint az új funkciók korai elérhetőségét kínálja. A Workplace Enterprise havidíja fejenként 8 USD.
Hasznosnak találtad ezt az információt?