Milyen típusú Workplace-csomagok léteznek?

Workplace EssentialWorkplace AdvancedWorkplace Enterprise
A termék jellemzőiA Workplace Essential funkciói a hírfolyam, a csoportok kezelése, a chat és az élő videó. Ezenfelül a Workplace Essential adminisztratív funkciókkal is rendelkezik: adminisztrációs felület, integrációk, emberek és csoportok kezelése. A hírfolyamon, a csoportokon, a chaten és az élő videókon kívül a Workplace Advanced adminisztratív funkciókat is kínál, például adatelemzést, adminisztrációs felületet, valamint identitásszolgáltatókkal való integrációt.A Workplace Advanced funkcióin felül a Workplace Enterprise 4 órás kezdeti válaszidejű támogatást kínál, továbbá külön Enterprise-támogatási csapat elérését, elsőbbségi problémaelhárítást, valamint korai hozzáférést az új funkciókhoz.
TartalommoderálásA tartalmat a közösségi adminisztrátorok ellenőrzik.A tartalmat a közösségi adminisztrátorok ellenőrzik.A tartalmat a közösségi adminisztrátorok ellenőrzik.
Fiók létrehozása és törléseA közösség adminisztrátorai közvetlenül létesíthetnek és törölhetnek fiókokat.A közösség adminisztrátorai közvetlenül létesíthetnek és törölhetnek fiókokat. A közösség adminisztrátorai közvetlenül létesíthetnek és törölhetnek fiókokat.
Adatok tulajdonjogaA közösséget közösségi adminisztrátor kezeli, az adatok tulajdonosa és feldolgozója pedig a vállalat. A közösségi adminisztrátor bármikor módosíthatja, törölheti vagy exportálhatja az adataidat. A közösséget közösségi adminisztrátor kezeli, az adatok tulajdonosa és feldolgozója pedig a vállalat. A közösségi adminisztrátor bármikor módosíthatja, törölheti vagy exportálhatja az adataidat. A közösséget közösségi adminisztrátor kezeli, az adatok tulajdonosa és feldolgozója pedig a vállalat. A közösségi adminisztrátor bármikor módosíthatja, törölheti vagy exportálhatja az adataidat.
Bejegyzések láthatóságaAz általad közzétett tartalom a következők számára látható: te, annak a csoportnak a tagjai, amelyben a bejegyzést közzétetted, vagy – nyitott csoport esetén – azon a csoporton kívül személyek, amelyben a bejegyzést közzétetted. A közösség adminisztrátorai láthatják az általad közzétett adatokat, még a titkos csoportokban is. Az általad közzétett tartalom a következők számára látható: te, annak a csoportnak a tagjai, amelyben a bejegyzést közzétetted, vagy – nyitott csoport esetén – azon a csoporton kívül személyek, amelyben a bejegyzést közzétetted. A közösség adminisztrátorai láthatják az általad közzétett adatokat, még a titkos csoportokban is. Az általad közzétett tartalom a következők számára látható: te, annak a csoportnak a tagjai, amelyben a bejegyzést közzétetted, vagy – nyitott csoport esetén – azon a csoporton kívül személyek, amelyben a bejegyzést közzétetted. A közösség adminisztrátorai láthatják az általad közzétett adatokat, még a titkos csoportokban is.
FizetésA Workplace Essential díjtalanul igénybe vehető szolgáltatás. A Workplace Advanced ügyfelei 30 napos ingyenes próbaidőszakot kapnak. Az ingyenes próbaidőszakot követően a Workplace Advanced használata díjköteles.A Workplace Enterprise használata díjköteles.
Létrehozható fiókok számaKorlátlan. Korlátlan.Korlátlan.
Hasznosnak találtad ezt az információt?