Mi történik, ha meghívnak egy Workplace-csoportba?

Amikor valaki meghív téged egy csoportba, a meghívást pedig valamelyik tag, adminisztrátor vagy moderátor jóváhagyja, értesítést kapsz arról, hogy meghívtak a csoportba. 28 napig megtekintheted a csoport tartalmának előnézetét, és eldöntheted, hogy szeretnél-e csatlakozni. A 28 nap folyamán a csoport bejegyzései a hírfolyamodban is megjelenhetnek.
Az előnézeti módra a következők érvényesek:
  • Nem fogsz tudni bejegyzéseket közzétenni vagy hozzászólásokat írni mások bejegyzéseinél a csoportban.
  • Nem hívhatsz meg másokat a csoportba.
  • A csoport tagjai a tagok listájában láthatják, hogy előnézeti módban követed a csoportot, azok azonban, akik nem tagjai a csoportnak, nem láthatnak téged a taglistában.
Fontos tudni, hogy a legtöbb csoport esetében bárkit felvehetsz, aki a csoport valamelyik tagjának munkatársa. Bármikor kiléphetsz a csoportokból.
Hasznosnak találtad ezt az információt?