Mi történik, ha meghívnak egy Workplace-csoportba?

Amikor valaki meghív téged egy csoportba, és ezt valamelyik tag, adminisztrátor vagy moderátor jóváhagyja, értesítést kapsz a meghívásról. A csoport tartalmát 28 napig láthatod előnézetként, és eldöntheted, hogy szeretnél-e csatlakozni. A 28 nap során előfordulhat, hogy a hírfolyamodban is megjelennek bejegyzések az adott csoportból.
Az előnézeti módra a következők érvényesek:
  • Nem tudsz bejegyzéseket közzétenni vagy hozzászólásokat írni mások bejegyzéseinél a csoportban.
  • Nem hívhatsz meg másokat a csoportba.
  • A csoport tagjai a tagok listájában láthatják, hogy előnézeti módban követed a csoportot, de azok, akik nem tagjai a csoportnak, nem láthatnak a taglistában.
Fontos tudnod, hogy a legtöbb csoporthoz bárkit hozzáadhatsz, aki a csoport valamelyik tagjának munkatársa. A csoportokból bármikor kiléphetsz.

Ez segítséget jelentett?

Igen
Nem.