Hogyan tudok szobát létrehozni a Workplace-ben?

Ez a funkció béta állapotú, és jelenleg nem érhető el minden Workplace-közösség számára.
Kétféleképpen lehet létrehozni szobát a Workplace-ben. Az első lehetőség, hogy a Workplace Chatben a chates üzenetváltások listája fölötti Új szoba videoikonra kattintasz. A második lehetőség, hogy a Csoportok funkcióban a „Szobák” lapon található Szoba létrehozása gombra kattintasz egy olyan csoportban, ahol vagy tag, vagy adminisztrátor vagy.
Felhasználók meghívása a Workplace-szobákba
Bárki csatlakozhat szobához a Workplace-szobák funkcióban. A hívás létrehozójaként lehetőséged van korlátozni a szobád elérhetőségét, hogy csak a saját Workplace szolgáltatásodon belüli emberek csatlakozhassanak, de hagyhatod nyíltnak is, hogy bárki csatlakozhasson, aki rendelkezik a megfelelő hivatkozással. A rendszeradminisztrátor letilthatja a szobákhoz való csatlakozás lehetőségét a Workplace szolgáltatásodon kívüli felhasználók számára.

Ha elkezdődött egy beszélgetés, a hívás létrehozója lezárhatja a szobát a jobb felső sarkában található lakat ikonra kattintva. Ez megakadályozza, hogy új résztvevők csatlakozzanak. A hívás létrehozója el is távolíthat résztvevőket a szobából.

A hívás létrehozója emellett bármikor újra létrehozhatja a meghívóhivatkozást is. Ha így tesz, a korábbi meghívóhivatkozás használhatatlanná válik.
Csatlakozás Workplace-szobához
A vendégek úgy csatlakozhatnak szobához, hogy megadják a nevüket, megerősítik, hogy megfelelnek az életkorra vonatkozó előírásnak, továbbá elfogadják a Workplace elfogadható használatra és adatvédelemre vonatkozó szabályzatát.

Ha a hívás létrehozása a Chat funkcióban történt, a szoba létrehozójának jelen kell lennie a hívás megkezdéséhez. Ha a hívás létrehozása a Csoportok funkcióban történt, legalább egy csoporttagnak jelen kell lennie a hívás megkezdéséhez. Ha csak vendégek vannak jelen egy hívásban három percen át úgy, hogy a szoba létrehozója nem csatlakozik, a szobához való csatlakozás hivatkozása automatikusan elavulttá válik.
Hasznosnak találtad ezt az információt?