Keresés

A keresési funkció segítségével egyszerűen megkereshetsz embereket a Workplace szolgáltatásodban. Tájékozódhatsz arról, hogyan tudod használni a keresést a Workplace-ben.

A Workplace szolgáltatásban az alábbiakra kereshetsz rá:
 • Munkatársak, bejegyzések, csoportok, hozzászólások és események a Workplace minden oldalának tetején megtalálható keresősávban
 • Bejegyzések és témakörök a csoportokban
 • Bejegyzésekhez írt hozzászólások
 • Workplace-dokumentumok (natív)
 • Fájlok (a fájlok címére vonatkozó kulcsszavakkal), globálisan vagy csoportokban
Bármi, amit a Workplace-fiókkal közzéteszel, csak a munkatársaid által látható és kereshető. A csoportok és események az adatvédelmi beállításoktól függően kereshetők.
Megjegyzés: A csoportban megosztott dokumentumok nem kereshetők. Bár a natív Workplace-dokumentumokat a rendszer indexeli és kereshetővé teszi, ez egyelőre az integráción keresztül feltöltött vagy hivatkozott fájlokra és azok nevére nem vonatkozik. Tudnivalók arról, hogyan tudsz készség szerint emberekre keresni a Workplace-ben.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A tevékenységnapló tartalmazza azoknak a dolgoknak a felsorolását, amelyekre a Workplace szolgáltatásban rákerestél. A tevékenységnaplódat senki más nem látja.
Keresés eltávolítása:
 1. Kattints balra lent a profilképikonodra, majd a Tevékenységnapló pontra.
 2. Kattints a Továbbiak hivatkozásra, majd válaszd a bal oldali oszlopban a Keresési előzmények lehetőséget.
 3. Kattints az eltávolítani kívánt keresés melletti ikonra.
 4. Kattints a Törlés > Keresés eltávolítása pontra.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ahhoz, hogy csapat vagy részleg alapján kereshess emberekre, számítógépről kell bejelentkezned a Workplace szolgáltatásba.
Így tudsz a vállalatodnál dolgozó emberekre csapat és részleg alapján rákeresni:
 1. Kattints a Szervezeti ábra pontra a hírfolyamod bal felső sarkában. Ha nem látod ezt a lehetőséget, kattints a Továbbiak gombra.
 2. A szervezeti ábra jobb felső sarkában található keresősávba írd be azoknak a személyeknek a nevét, beosztását, helyszínét és/vagy részlegét, akikre rá szeretnél keresni, majd nyomd le az Enter billentyűt a billentyűzeteden.
Itt olvashatsz bővebben a szervezeti ábráról.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha nem találod a készségeket a profilodon, elképzelhető, hogy a rendszeradminisztrátorod letiltotta ezt a funkciót.
Így tudsz készség szerint emberekre keresni számítógépről:
 1. A hírfolyamban kattints a Katalógus, majd az Emberek pontra, végül a keresősávra az oldal tetején.
 2. Válaszd ki a Készség lehetőséget a felsorolt lehetőségek közül, és kezdd el beírni a keresett készséget.
 3. Megadhatsz több készséget egy szűrőben, ha azokat szeretnéd megtekinteni, akik legalább a készségek egyikével rendelkeznek.
  • Ha olyanokat keresel, akik két megadott készséggel egyaránt rendelkeznek, az egyik készségre a Készség szűrővel, a másikra pedig a Bármelyik mező szűrővel kell rákeresned.
Megjegyzés: Ha egy felhasználó profilján rákattintasz valamelyik készségre, megtekintheted az összes olyan embert, akinél szerepel az adott készség. Tudj meg többet a készségek megadásáról a Workplace-profilodon.
Hasznosnak találtad ezt az információt?