Hálózati konfiguráció

Annak biztosítása érdekében, hogy a szervezetednél mindenki hatékonyan tudja használni a Workplace funkcióit, szükség lehet a hálózatod konfigurálására bizonyos tartományok és IP-címtartományok engedélyezése céljából. Többet is megtudhatsz a hálózat konfigurálásáról az Ügyfél-információs központban.

Ez a cikk csak a Workplace Essential és a Workplace Advanced felhasználóira vonatkozik.
Nem tilthatod le a hozzáférést a Facebookhoz, mivel a Workplace is a Facebook technológiájára épül. A Facebook hálózati elérését megakadályozó bármely tartománykorlátozás a Workplace szolgáltatást is érinti.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Premium szolgáltatás felhasználóira vonatkozik.
Ahhoz, hogy a Workplace megfelelően működjön, gondoskodnod kell arról, hogy az alábbi tartományokba (és valamennyi kapcsolódó altartományba) irányuló forgalom és oda vezető port szabad legyen és be legyen kapcsolva a vállalati hálózaton:
Megjegyzés: A Workplace által használt tartományok változhatnak, ezért a lista nem tekinthető teljesnek. A Facebook-tartományok szelektív letiltása hivatalosan nem támogatott a Workplace-esetében, ezért ezeket a tartományokat csak tájékoztatás céljából adjuk meg.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Advanced szolgáltatás felhasználóira vonatkozik.
Ha szeretnéd pontosabban szabályozni, ki fér hozzá a Workplace szolgáltatáshoz a vállalati hálózaton, engedélyezési listát készíthetsz a Workplace szolgáltatást biztosító Facebook-webkiszolgálók IP-tartományai alapján.
A Facebook „AS32934” AS-számával (Autonomous System) lehívható a Facebook webkiszolgálóinak pontos és naprakész listája. Például:
whois -h whois.radb.net — '-i origin AS32934' | grep ^route
Hasznosnak találtad ezt az információt?