Hogyan kapcsolhatom össze egy felhőtárhely-szolgáltatás mappáját egy Workplace-csoporttal?

A Workplace-csoport adminisztrátorának kell lenned, továbbá számítógépről kell bejelentkezned a Workplace rendszerébe ahhoz, hogy összekapcsolhasd egy felhőtárhely-szolgáltatás mappáját a csoportoddal.
  1. Kattints a Továbbiak > Integrációk lehetőségre a csoportodon belül.
  2. Válaszd ki azt a felhőtárhely-szolgáltatást, amely tartalmazza a Workplace-csoportoddal összekapcsolni kívánt mappát.
  3. Megjegyzés: Ha a szervezeted a Workplace Advanced szolgáltatást használja, csak a Workplace szolgáltatás adminisztrátora által engedélyezett felhőtárhely-szolgáltatásokat fogod látni.
  4. Ha korábban nem kapcsoltad össze a fiókodat a felhőtárhely-szolgáltatással, meg fogunk kérni erre. Ezután meg fog jelenni egy párbeszédpanel, amelynek segítségével navigálhatsz a felhőtárhely-szolgáltatás mappái között.
  5. Navigálj ahhoz a mappához, amelyet szeretnél összekapcsolni a Workplace-csoportoddal. Amikor elkészültél, kattints a Kiválasztás gombra.
  6. A „Mappa összekapcsolása” párbeszédpaneljében kattints a Mappa összekapcsolása pontra.
  7. A rendszer át fog irányítani a csoportod Fájlok lapfülére, ahol látni fogod az összekapcsolt mappát és a benne található fájlokat.
Fontos tudni, hogy a mappa összekapcsolásával a hivatkozást a csoport tetejére, a beszélgetést pedig a csoport jobb oldalára rögzíted. Ezzel nem adsz hozzáférést a csoport jelenlegi és jövőbeni tagjainak a mappához. A hozzáférés biztosításához az új tagokat manuálisan kell hozzáadnod közvetlenül a felhőtárhely-szolgáltatás mappájához.
Fájlok feltöltése a Microsoft Sharepoint és OneDrive alkalmazásokból az Internet Explorer és a Microsoft Edge böngészőben.
Ha fájlokat szeretnél feltölteni a Microsoft Sharepoint és OneDrive alkalmazásokból az Internet Explorer és a Microsoft Edge böngészőben, a Sharepoint tartományt Megbízható webhelyként kell megadnod azok miatt a biztonsági és adatvédelmi beállítások miatt, amelyek a böngészőben korlátozott webhelyeket konfigurálva megakadályozzák a fájlok feltöltését.
Ezt a változtatást a teljes közösségedben is elvégezheted a Group Policy Management Editor funkció segítségével, a Microsoft javaslata szerint.
Hasznosnak találtad ezt az információt?