Hogyan tudok Workplace-csoportot létrehozni e-mailes terjesztési listából?

Ha egy levelezőlistából szeretnél csoportot létrehozni, adminisztrátorként kell bejelentkezned a Workplace-re számítógépről. Jelenleg csak Microsoft- és G Suite-levelezőcsoportok importálhatók.
Legfeljebb 500 Workplace-csoportot hozhatsz létre a Microsoft- és G Suite-levelezőcsoportjaidból. Így lehet csoportot létrehozni levelezőlistából:
  1. Az adminisztrációs felületen kattints a Csoportok > Több csoport létrehozásaCsoportok létrehozása címlistával lehetőségre.
  2. Kattints a Kezdés gombra.
  3. Válassz egy fiókot, majd válaszd ki az(oka)t a terjesztési listá(ka)t, amely(ek)ből szeretnél csoporto(ka)t létrehozni.
  4. Kattints a „Folytatás [szám] csoporttal” gombra.
  5. A Microsoft- vagy G Suite-levelezőcsoport adminisztrátorainak módosításával változtasd meg a csoport adminisztrátorait. Új adminisztrátorokat vagy moderátorokat a Workplace-ben fogsz tudni beállítani a csoportban.
  6. Kattints a Kész gombra.
  7. Módosítsd a csoport(ok) beállításait, majd kattints a „Folytatás [szám] csoporttal” gombra.
  8. Kattints a Csoportok létrehozása pontra.
Megjegyzés: A Workplace-csoportokon végzett módosítások nem fognak életbe lépni a megfelelő Microsoft- vagy G Suite-levelezőcsoportokban. Ha ugyanakkor embereket veszel fel a Microsoft- vagy G Suite-levelezőcsoportjaidba, azzal automatikusan felveszed őket a megfelelő Workplace-csoportba is. Ha eltávolítasz valakit a Microsoft- vagy G Suite-levelezőcsoportból, azzal nem távolítod el a kapcsolódó Workplace-csoportból. Ha a csoport egy tagja elhagyja a csoportot, nem fog visszakerülni, amikor a csoport következő alkalommal szinkronizálódik az e-mail-címek listájával.
Hasznosnak találtad ezt az információt?