Mi az a „Ne zavarjanak” funkció, és hogyan tudom bekapcsolni a Workplace-ben?

A Ne zavarjanak funkció aktiválásával kikapcsolhatod a Workplace értesítéseit mobilon és asztali számítógépen. Azt is eldöntheted, hogy mennyi ideig szeretnéd, hogy ne zavarjanak. Ha a Workplace-ben vagy a Workplace Chatben egy felhasználó neve mellett félhold jelenik meg, az azt jelenti, hogy bekapcsolta a Ne zavarjanak beállítást.
Így tudod bekapcsolni a „Ne zavarjanak” beállítást:
A profilodban balra kattints a Ne zavarjanak pontra.
A „Ne zavarjanak” funkciót a következő módokon állíthatod be:
  • előre megadott időtartamra, ideértve: 1 vagy 2 óráig; reggel 8:00 óráig; illetve egy teljes hétig;
  • adott dátumig (pl. ünnepek vagy szabadnapok kezelésére);
  • rendszeres ütemezéssel (H/K/Sze/Cs/P/Szo/V), adott időponttól egy másik időpontig (pl. munkaidőben).
A „Ne zavarjanak” funkció kikapcsolásával újra bekapcsolsz minden értesítést.
Fontos tudni, hogy e-mailben és a Workplace-en belül akkor is fogsz kapni értesítéseket, ha visszakapcsolod a „Ne zavarjanak” funkciót.
További információ az értesítésekről a Workplace-ben
Hasznosnak találtad ezt az információt?