Hogyan segítik a Workplace-integrációk a munkámat?

A Workplace-integrációk többféle módon is bővítik a Workplace funkcionalitását:
  • Egyes integrációk kibővítik a Workplace-szerkesztő funkcionalitását weben és mobilon, megkönnyítve ezzel más eszközök és szolgáltatások tartalmainak megosztását a munkatársakkal.
  • Más integrációk lehetővé teszik a Workplace szolgáltatás számára, hogy biztonságos előnézetet hozzon létre a Workplace szolgáltatásban megosztott privát hivatkozásokról, például a csapat feladatkezelő eszközéről vagy a felhőtárhely-szolgáltatásba feltöltött fájl hivatkozásáról.
  • A Workplace Chat alkalmazás robotjainak használatát engedélyező integrációk sürgős értesítéseket tudnak küldeni neked (például ha látogató vár rád a recepción), vagy automatizálhatják az olyan gyakori folyamatokat, mint például részvényárfolyam ellenőrzése, szabadságok, kiadások rögzítése stb.
  • Azt is engedélyezheted, hogy a rendszer automatikusan közzétegye a csoportban különféle médiakiadók tartalmait, vagy egyéni hírcsatornát állíthatsz be bármilyen, RSS- vagy Atom-formátumot támogató eszközhöz vagy szolgáltatáshoz.
Ha szeretnéd megnézni, hogy milyen integrációk állnak rendelkezésre a Workplace szolgáltatáshoz, keresd fel az Integrációtárat.
Hasznosnak találtad ezt az információt?