Mit történik, ha engedélyezem a Workplace-csoportomban az egyéni integrációkat?

Ez a cikk csak a Workplace Advanced szolgáltatás felhasználóira vonatkozik.
Ha engedélyezed egy csoportban az egyéni integrációkat, az integrációk hozzáférnek a csoportoddal kapcsolatos adatokhoz, például a csoport tagjaihoz vagy a csoportban korábban megosztott tartalomhoz. Bekapcsolódhat az az integráció is, amely egy roboton keresztül üzeneteket küld a csoport tagjainak a Workplace Chat alkalmazásban.
Az, hogy miként használja fel az integráció ezeket az adatokat, az adott integráció funkcionalitásától függ.
Ha engedélyezed egy csoportban az egyéni integrációkat, megjelenik egy párbeszédpanel, amely elmagyarázza, milyen további adatokhoz fog hozzáférést kapni az integráció.
Hasznosnak találtad ezt az információt?