Workplace-felhasználói fiók vagy Workplace-csomag törlése

Egy adott felhasználó profiljának törlése nem ugyanaz, mint a szervezeted Workplace-példányának törlése.
Felhasználói fiók törlése a Workplace-példányból
Ha a Workplace szolgáltatás adminisztrátora vagy, csak azokat a felhasználói fiókokat tudod törölni, amelyeket soha nem igényeltek, vagy amelyek jelenleg inaktiválva vannak. Ha szeretnéd megszüntetni egy felhasználói fiók hozzáférését, de nem kívánod törölni a benne lévő adatokat, törlés helyett érdemes inkább inaktiválnod a fiókot.
Mi történik, amikor törölsz egy felhasználói fiókot?
Ha felhasználói fiókot törölsz, vedd figyelembe a következőket:
  • Ez a művelet nem vonható vissza.
  • A felhasználó többé nem tud bejelentkezni a Workplace szolgáltatásba.
  • Nem fogod látni az adminisztrációs felületEmberek területén.
  • A bejegyzések, a hozzászólások és az üzenetek véglegesen törlődnek.
  • A munkatársaid nem láthatják a fiókot a Workplace-ben.
  • Akár 90 napba is telhet, mire megtörténik a felhasználó összes interakciójának törlése.
  • A törölt felhasználó tartalmaitól függő, más felhasználókhoz tartozó összes tartalmat (például a törölt felhasználó bejegyzéseihez fűzött minden hozzászólást) szintén töröljük.
  • Az adatok a törlés ideje alatt nem érhetők el a Workplace többi felhasználója számára.
  • A Workplace szolgáltatásban az emberek által végzett bizonyos tevékenységeket nem a fiókjuk tárolja. A munkatársaidnak például a fiók törlése után is maradhatnak a törölt fiókból származó üzenetei.
  • A felhasználó kikerül a csoportokból, és az adminisztrátori jogosultságai elvesznek. Fontos tudni, hogy ha a törléstől számított 14 napon belül újraaktiválod a felhasználót, visszaállnak az adminisztrátori jogosultságai.
Hogyan lehet törölni egy felhasználói fiókot?
Így tudsz törölni egy felhasználói fiókot számítógépről:
  1. Kattints az Adminisztrációs felület pontra.
  2. Kattints az Emberek pontra.
  3. Keresd meg a törölni kívánt személyt.
  4. Kattints a ikonra.
  5. Kattints a Fiók törlése pontra.
  6. Kattints a Megerősítés pontra.
A teljes Workplace-példányod törlése
Az adminisztrátorok bármikor törölhetik a Workplace-példányukat. Ha törlöd a Workplace-példányodat:
  • Ez a művelet nem vonható vissza.
  • Minden fiók, tartalom, bejegyzés, hozzászólás, üzenet és a Workplace szolgáltatásban található egyéb adat véglegesen törlődik.
  • Te és a Workplace összes többi tagja azonnal elvesztitek a hozzáféréseteket.
Így tudod törölni a Workplace-példányodat számítógépről:
  1. Nyisd meg az Adminisztrációs felület területet.
  2. Kattints a Beállítások lehetőségre.
  3. Kattints a Workplace törlése lehetőségre.
  4. Írd be a vállalatod nevét, és töltsd ki az űrlapot.
  5. Kattints A Workplace szolgáltatás törlése lehetőségre.
Hasznosnak találtad ezt az információt?