Hogyan tölthetek le vagy menthetek el egy Workplace-csoportba feltöltött videót?

Számítógépes súgó
A Workplace-csoportokba feltöltött videókat jelenleg nem lehet letölteni, azonban elmentheted őket a Workplace-fiókodban.

Workplace-csoportba feltöltött videó letöltése

  1. Keresd meg a csoportban a videót, amelyet el szeretnél menteni a Workplace-fiókodban.
  2. Kattints a menteni kívánt videóra.
  3. A jobb felső sarokban kattints a ikonra, majd válaszd a Videó mentése lehetőséget.
Megjegyzés: A videókat nem lehet közvetlenül a hírfolyamból letölteni. A felhasználók csak a Workplace-fiókjukban tudják elmenteni őket.

Ez segítséget jelentett?

Igen
Nem.