Hogyan tudom megadni vagy módosítani a Workplace-jegyzetemre vonatkozó hozzáférési jogosultságokat?

Ha befejezted a jegyzeted írását, el kell döntened, hogy kinek szeretnéd lehetővé tenni annak elolvasását.
Jogosultságot adhatsz egyéneknek, egy csoport tagjainak vagy a teljes Workplace-közösségednek. Jogosultságot kizárólag számítógépről lehet megadni.
Így adhatsz a munkatársaidnak hozzáférést a jegyzetedhez:
  1. A jegyzetszerkesztőben kattints a Megosztás elemre. Ezt a képernyő tetején találod.
  2. Kattints a Célközönségek kezelése pontra.
  3. Kattints a legördülő menüre, majd a Kiválasztott emberek és csoportok lehetőségre (a célközönséged korlátozásához), illetve a vállalatod nevére (a közösséged minden tagjával történő megosztáshoz).
    • Ha a célközönség megadását választottad, keresd meg azoknak a nevét, akik számára szeretnéd láthatóvá tenni a jegyzetedet.
    • Kereshetsz egy csoportot is, amelynek minden tagja számára hozzáférést adhatsz.
    • Az Eltávolítás elemre kattintva távolíthatsz el csoportokat vagy egyéneket a kijelöltek közül.
  4. Ha elégedett vagy a kijelölt célközönséggel, kattints a Változtatások mentése elemre.
Miután kiválasztottad a célközönségedet, a Megosztás elemre kattintva megoszthatod a jegyzetedet bejegyzésként akár az idővonaladon, akár a megfelelő csoportokban. Itt válaszd a Megosztás a kiválasztott csoportokban vagy a Megosztás az idővonaladon lehetőséget.
Hasznosnak találtad ezt az információt?