Integrációk jogosultságai

Ha egy felhőtárhely-integrációból osztasz meg fájlt a Workplace-ben, az nem érinti a fájl jogosultságait. Ha a Workplace-közösséged egyik tagjának nincs jogosultsága egy fájl megtekintésére, nem látja az előnézetet, és nem éri el a tartalmat.

Az adataidhoz hozzáféréssel rendelkező integrációk megtekintéséhez nyisd meg az Adminisztrációs felületIntegrációk lapfülét. Itt megtekintheted a Workplace-fiókodhoz általad engedélyezett integrációkat.
Ezen az oldalon látod azokat az integrációkat, amelyeket az adminisztrátoraid engedélyeztek, és amelyek hozzáférhetnek bizonyos információidhoz. Szerepelhetnek köztük külső felek által kidolgozott integrációk és a szervezeted adminisztrátorai által beállított egyedi integrációk is. Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy mit takarnak ezek az integrációk, és milyen adatokhoz férnek hozzá, vedd fel a kapcsolatot Workplace-adminisztrátoroddal.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez a cikk csak a Workplace Essential és a Workplace Advanced felhasználóira vonatkozik.
Így ellenőrizheted, milyen jogosultságokhoz van hozzáférése az általad engedélyezett integrációknak:
  1. Az Adminisztrációs felületen kattints az Integrációk > Jogosultságok és adatok lehetőségre.
  2. Itt láthatod a közösségedben engedélyezett összes integrációt. Ha az egyes integrációkra kattintasz, megtekintheted, mely jogosultságokhoz van hozzáférésük. Módosíthatod is a jogosultságokat.
Megjegyzés: Egyéni integrációhoz tartozó hozzáférési kód esetén az elmúlt 60 napban nem használt jogosultságok visszavonásra kerülnek, és a közösség adminisztrátorai értesítést kapnak. Az adminisztrátoroknak értesítés jelenik meg az Adminisztrációs felület Integráció jogosultságai panelén, ha egy egyéni integráció jogosultságai a folyamat nyomán megváltoztak.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha a fájl mindenki számára nyilvános a szervezetednél, azok a munkatársak látják a látványos előnézetét és/vagy a címét, akik engedélyezték Workplace-fiókjuknál a felhőtárhely integrációját. Ha a fájl nem nyilvános, egy olyan jelzést fognak látni, hogy fiókjukkal csatlakozva ellenőrizzék, van-e jogosultságuk a cím és/vagy az előnézet megtekintésére a Workplace-ben.
A Workplace csak azoknak jeleníti meg a fájl előnézetét és/vagy címét, akik jogosultak a fájl megtekintésére. Ha egy munkatárs nem engedélyezte az integrációt, később eldöntheti, hogy kívánja-e engedélyezni az integrációt és megtekinteni az előnézetet.
Megjegyzés: A tartalomintegrációs fájlelőnézetek nem működnek többvállalatos csoportban. A fájlok továbbra is URL-hivatkozások formájában jelennek meg.
Fontos tudni, hogy ha a fájl titkosított/jelszóval védett, nem jelenik meg előnézet.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha a fájlnál privátról/néhányak számára hozzáférhetőről a vállalatodnál mindenki számára nyilvános beállításra változtatod a jogosultságot:
Mivel a bejegyzés készítésekor a fájlt nem mindenki számára tetted nyilvánossá, az emberek csak a fájltípus ikonját fogják látni, és mindenkit meg fogunk kérni a fájl megtekintésére vonatkozó jogosultság igazolására. Ezután csak a jogosultsággal rendelkező emberek fogják tudni megtekinteni a fájl előnézetét, vagy tudnak hozzáférni a fájlhoz. Ha nyilvánosra állítod a jogosultságot, az előnézetben semmi nem fog változni, de mindenki hozzáférhet a fájlhoz.
Ha a fájlnál a nyilvános (mindenki számára hozzáférhető a vállalatnál) beállítás helyett privát/néhányak számára hozzáférhető beállítást adsz meg:
Mivel a fájl a bejegyzés létrehozásakor mindenki számára nyilvános, mindenki látni a fogja az előnézetet és/vagy a címet. Ha a jogosultságot privátra/néhányak számára hozzáférhetőre változtatod, a képeket megjelenítő előnézetek változatlanok maradnak, mivel a bejegyzés elkészítésekor rögzítetted őket. Azonban csak a jogosultsággal rendelkező személyek tudnak hozzáférni a fájlhoz, ha rákattintanak a hivatkozásra. Előfordulhat, hogy a felhasználókat arra kéri a rendszer, hogy jelentkezzenek be a felhőszolgáltatóhoz.
Hasznosnak találtad ezt az információt?