Engedélyeztem a G-Suite használatát, és most ki vagyok zárva a Workplace-fiókomból. Hogyan tudok visszajutni a fiókomba?

Ez a cikk csak a Workplace Advanced szolgáltatás felhasználóira vonatkozik.
Ha a G Suite engedélyezése után ki vagy zárva a fiókodból, első lépésként a G Suite adminisztrátori konzolját kell elérned. Itt tedd a következőket:
  1. Kattints az Alkalmazások > SAML-alkalmazások pontra.
  2. Kattints a Workplace beállításai pontra.
  3. Válaszd preferenciáidtól függően a Bekapcsolva mindenkinek vagy a Bekapcsolva egyes szervezeteknek beállítást.
Fontos tudni, hogy a változtatások érvénybe lépése akár 24 órát is eltarthat, és nem kapsz értesítést, amikor ez megtörtént.
Hasznosnak találtad ezt az információt?