Mi az az Elérhető állapot a Workplace-ben, és hogyan működik?

Az „elérhető” állapot alapján a munkatársaid láthatják, ha elérhető vagy, illetve ha nemrégiben elérhető voltál a Workplace szolgáltatásban. Te is láthatod, amikor a te munkatársaid elérhetők, illetve ha nemrégiben elérhetők voltak.
Ha az Elérhető állapotod be van kapcsolva:
  • A munkatársaid egy ikont látnak a profilképed mellett, valamint más helyeken a Workplace szolgáltatásban.
  • Láthatod, amikor a te munkatársaid elérhetők, illetve ha nemrégiben elérhetők voltak.
Ha az „elérhető” állapotod ki van kapcsolva:
  • Ha az egyik helyen kikapcsolod az „elérhető” állapotot, az elérhetőséged (illetve legutóbbi elérhetőséged ideje) továbbra is látható marad mindenhol máshol, ahol a Workplace szolgáltatást használod – kivéve, ha azokon a helyeken is kikapcsolod ezt a beállítást.
  • Azokon a helyeken és alkalmazásokban, ahol kikapcsoltad az „elérhető” állapotot, nem láthatod, amikor a munkatársaid elérhetők, illetve hogy mostanában mikor voltak elérhetők.
Fontos tudni, hogy a tényleges és megjelenített elérhetőség, illetve a „nemrégiben elérhető” állapot tényleges és megjelenített ideje között késés is előfordulhat. Megtudhatod, hogyan állíthatod be a Workplace-állapotodat.
Hasznosnak találtad ezt az információt?