Hírfolyam

A Workplace-hírfolyamodat testre szabhatod úgy, hogy a téged érdeklő bejegyzéseket és híreket lásd.

Leállíthatod emberek követését, illetve elrejthetsz embereket és bejegyzéseket a hírfolyamodból. Ha egy bejegyzést elrejtettél a hírfolyamodból, akkor a továbbiakban kisebb valószínűséggel látsz a hírfolyamban hasonló bejegyzéseket.
Bejegyzés (vagy személy) elrejtése:
 1. Kattints a bejegyzés jobb felső sarkában található ikonra.
 2. Válaszd a Bejegyzés elrejtése vagy a [Név] összes bejegyzésének elrejtése lehetőséget.
Megjegyzés: Ha nem jelennek meg a hírfolyamban olyan bejegyzések, amelyeket látni szeretnél, több csoporthoz csatlakozhatsz, vagy több embert követhetsz.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A hírfolyam bejegyzései között megjelenhetnek állapotfrissítések, fényképek, videók, hivatkozások, hozzászólások és kedvelések is. A hírfolyamodban megjelenő bejegyzéseket többféle tényező határozza meg, például a következők:
 • Bejegyzések azokban a csoportokban, amelyeknek tagja vagy.
 • Az általad követett emberek idővonalán elhelyezett bejegyzések.
Ha már nem jeleníthető meg több tartalom a hírfolyamodban, elképzelhető, hogy nyílt csoportokat ajánlunk, amelyekhez csatlakozhatsz, illetve aktuális bejegyzéseket is láthatsz a csoportból.
A Workplace szolgáltatásbeli korábbi tevékenységeid is befolyásolhatják, hogy milyen bejegyzések szerepelnek a hírfolyamodban. Például ha korábban fényképek tetszettek neked, illetve fényképekhez szóltál hozzá, akkor nagyobb valószínűséggel látsz fényképeket a hírfolyamban.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Néha előfordul, hogy egy már látott bejegyzés a hírfolyam élére kerül, ha valamelyik munkatársad kedvelte vagy hozzászólt. Így biztosan nem maradsz le a fontos bejegyzésekről, illetve azokról, amelyekkel a munkatársaid a legtöbbet foglalkoznak.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Amikor követed egy munkatársadat, látod a bejegyzéseit a hírfolyamodban. Követheted a munkatársaidat, más csapatok tagjait vagy a vállalatod vezetőit. Csak azokat a bejegyzéseket fogod látni, amelyek az egész vállalat számára láthatók, vagy amelyeket téged is tartalmazó csoportokban tettek közzé.
Amikor egy munkatársad követ, a vállalatod számára látható összes bejegyzést látni fogja hírfolyamában. Ha zárt vagy titkos csoportban teszel valamit közzé, csak azok a munkatársak látják, akik szintén tagjai az adott csoportnak.
Amikor leállítod egy munkatársad követését, kevesebb bejegyzést fogsz tőle látni a hírfolyamodban. A követés ismételt beállításával újra fel tudod venni a szálat azzal a munkatársaddal, akinek a követését leállítottad.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace automatikus videólejátszási beállításait ki- és bekapcsolhatod.
Videók automatikus lejátszásának leállítása számítógépen:
 1. Kattints a Workplace-en balra lent a profilképedre, majd a Beállítások pontra.
 2. Kattints a Videók pontra.
 3. Kattints a Videók automatikus lejátszása pont melletti legördülő menüre, és válaszd a Kikapcsolás lehetőséget.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
To better focus on your News Feed, you can temporarily hide the panels on the left and right of your Workplace.
The left panel contains your most used groups, recent chats and notifications. To hide this panel:
 1. Go to either your Workplace News Feed, chats or a group.
 2. Hover over the left panel and click .
The right panel can contain upcoming events, suggested groups and trending posts from your organization. When you are looking at a group or chat, the right panel changes to show recent activity and group descriptions. To hide this panel:
 1. Go to either your Workplace News Feed, chats or a group.
 2. Hover over the right panel and click .
To reopen either panel, click the relevant icon a second time.
Default view
The current state of your left or right panels will only last as long as your current session. If you open Workplace in a new tab, both panels will be open again.
Hasznosnak találtad ezt az információt?