Hírfolyam

A Workplace-hírfolyamodat testre szabhatod úgy, hogy a téged érdeklő bejegyzéseket és híreket lásd.

Leállíthatod emberek követését, illetve elrejthetsz embereket és bejegyzéseket a hírfolyamodból. Ha egy bejegyzést elrejtettél a hírfolyamodból, akkor a továbbiakban kisebb valószínűséggel látsz a hírfolyamban hasonló bejegyzéseket.
Bejegyzés (vagy személy) elrejtése:
  1. Kattints a bejegyzés jobb felső sarkában található ikonra.
  2. Válaszd a Bejegyzés elrejtése vagy a [Név] összes bejegyzésének elrejtése lehetőséget.
Megjegyzés: Ha nem jelennek meg a hírfolyamban olyan bejegyzések, amelyeket látni szeretnél, több csoporthoz csatlakozhatsz, vagy több embert követhetsz.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
If you no longer want to see updates from a specific coworker on your Workplace News Feed, you can choose to Mute or Snooze their posts.
Muting a coworker's posts will hide all posts by them from your News Feed until you choose to unmute them. Snoozing a coworker's posts will hide posts by them from your News Feed for the next 30 days.
To Mute or Snooze a coworker's posts:
  1. From your Workplace News Feed, click at the top of a post from the coworker you would like to stop seeing posts from.
  2. Click either Hide post or Snooze [name] for 30 days.
  3. The post will disappear from your News Feed. If you have made a mistake, press Undo
To once again start seeing posts from your coworker:
  1. From your Workplace homepage, search for your coworker using the search bar in the top left of the screen.
  2. Click on their name to view their profile.
  3. Click Undo, underneath the alert on their timeline about their current Mute or Snooze status.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A hírfolyam bejegyzései között megjelenhetnek állapotfrissítések, fényképek, videók, hivatkozások, hozzászólások és kedvelések is. A hírfolyamodban megjelenő bejegyzéseket többféle tényező határozza meg, például a következők:
  • Bejegyzések azokban a csoportokban, amelyeknek tagja vagy.
  • Az általad követett emberek idővonalán elhelyezett bejegyzések.
Ha már nem jeleníthető meg több tartalom a hírfolyamodban, elképzelhető, hogy nyílt csoportokat ajánlunk, amelyekhez csatlakozhatsz, illetve aktuális bejegyzéseket is láthatsz a csoportból.
A Workplace szolgáltatásbeli korábbi tevékenységeid is befolyásolhatják, hogy milyen bejegyzések szerepelnek a hírfolyamodban. Például ha korábban fényképek tetszettek neked, illetve fényképekhez szóltál hozzá, akkor nagyobb valószínűséggel látsz fényképeket a hírfolyamban.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Néha előfordul, hogy egy már látott bejegyzés a hírfolyam élére kerül, ha valamelyik munkatársad kedvelte vagy hozzászólt. Így biztosan nem maradsz le a fontos bejegyzésekről, illetve azokról, amelyekkel a munkatársaid a legtöbbet foglalkoznak.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Amikor követed egy munkatársadat, látod a bejegyzéseit a hírfolyamodban. Követheted a munkatársaidat, más csapatok tagjait vagy a vállalatod vezetőit. Csak azokat a bejegyzéseket fogod látni, amelyek az egész vállalat számára láthatók, vagy amelyeket téged is tartalmazó csoportokban tettek közzé.
Amikor egy munkatársad követ, a vállalatod számára látható összes bejegyzést látni fogja hírfolyamában. Ha zárt vagy titkos csoportban teszel valamit közzé, csak azok a munkatársak látják, akik szintén tagjai az adott csoportnak.
Amikor leállítod egy munkatársad követését, kevesebb bejegyzést fogsz tőle látni a hírfolyamodban. A követés ismételt beállításával újra fel tudod venni a szálat azzal a munkatársaddal, akinek a követését leállítottad.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
A Workplace automatikus videólejátszási beállításait ki- és bekapcsolhatod.
Videók automatikus lejátszásának leállítása számítógépen:
  1. Kattints a Workplace-en balra lent a profilképedre, majd a Beállítások pontra.
  2. Kattints a Videók pontra.
  3. Kattints a Videók automatikus lejátszása pont melletti legördülő menüre, és válaszd a Kikapcsolás lehetőséget.
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ha szeretnél jobban a hírfolyamodra összpontosítani, ideiglenesen elrejtheted a paneleket a Workplace bal és jobb oldalán.
A bal oldali panelen találhatók a leggyakrabban használt csoportok, valamint a legutóbbi chatek és értesítések. Így tudod elrejteni ezt a panelt:
  1. Lépj a Workplace-hírfolyamodra, a chatekhez vagy egy csoportba.
  2. Mutass rá a bal oldali panelre, majd kattints a ikonra.
A jobb oldali panelen a közelgő események, a javasolt csoportok és a felkapott bejegyzések szerepelhetnek a szervezettől. Amikor egy csoportot vagy chatet nézel, a jobb oldali panel megváltozik, és megjelennek rajta a közelmúltbeli tevékenységek és a csoportleírások. Így tudod elrejteni ezt a panelt:
  1. Lépj a Workplace-hírfolyamodra, a chatekhez vagy egy csoportba.
  2. Mutass rá a jobb oldali panelre, majd kattints a ikonra.
Ha szeretnéd megnyitni bármelyik panelt, kattints a megfelelő ikonra még egyszer.
Alapértelmezett nézet
A bal és jobb oldali panelek aktuális állapota csak az aktuális munkamenet erejéig érvényes. Ha új lapon nyitod meg a Workplace-t, mindkét panel újra megjelenik.
Hasznosnak találtad ezt az információt?