Mi a különbség a Workplace-fiók felfüggesztése és törlése között?

Személy fiókjának felfüggesztése esetén:
  • Az adott személy által a felfüggesztés előtt írt bejegyzések, hozzászólások és üzenetek továbbra is elérhetőek maradnak a munkatársak számára. Ez azt jelenti, hogy a csoportokban folyó és az eseményekhez fűződő beszélgetések folyamatossága megmarad, és a művelet nem töröl semmilyen tartalmat, amely a törölt fióktól függ.
  • Fiókjának felfüggesztésével kijelentkezteted az adott személyt az összes Workplace-bejelentkezésből, és megakadályozod, hogy hozzáférjen a Workplace-hez.

Személy fiókjának törlése esetén:
  • A munkatársai nem láthatják a fiókot a Workplace szolgáltatásban.
  • Akár 90 napig is eltarthat, mire az illető által közzétett dolgokat (fényképeket, bejegyzéseket, illetve a mentési rendszerekben tárolt egyéb adatokat) töröljük.
  • A törölt felhasználó tartalmaitól függő, más felhasználókhoz tartozó összes tartalmat (például a törölt felhasználó bejegyzéseihez fűzött minden hozzászólást) szintén töröljük.
  • Az adatok a törlés ideje alatt nem érhetők el a Workplace többi felhasználója számára.
  • A Workplace szolgáltatásban az emberek által végzett bizonyos tevékenységeket nem a fiókjuk tárolja. Előfordulhat például, hogy egy munkatársnál azután is marad a törölt személytől származó üzenet, hogy a fiók törlésére sor került.
Megjegyzés: Akár 24 óráig is eltarthat, mire egy felhasználói fiók felfüggesztése érvénybe lép.
Hasznosnak találtad ezt az információt?